Nem tiltakozott ellene a baba.
Igen, lehet, hogy kipróbálnám ezt a módszert.
Milyen szép, formás ez a kisbaba. :)
Nem rossz, de a mi mosdónk ennél jóval kisebb, a nagy kádba meg nem tudnám belógatni, leszakadna a derekam, a babám már egy hónaposan 5 kilós...
Na IKEÁs törölközőnk nekünk is van. :o)
Amúgy fürdés után rögtön jön a szopi, akkor teljesen lelazul, ha addig nem is. :D
Jaj, most újra babázhatnékom van! :)
Az látszik, hogy nem magyar kórház! Nálunk elvitték a babákat, mint a liszteszsákokat, az összes kicsi ordított, meg se lehetett nézni a fürdetést.
Szívesen megtanulnám, ilyen boldog, békés babát rég láttam.
Nekem csak az volt a furcsa, hogy belefolyhat a fülébe a víz és áztatták a köldökcsonkot.
Hát lányok, h én nekem is legyen már egy kis sikerélményem, leírom, h a 2. babám első alkalomtól úgy fürdött, mintha az neki járna....:)Se sírás, se semmi, csak mosolygás, élvezte elejétől a végéig....:) A ami napig így van, csak mostmár pajkos és fröcsköli a vizet....:)
(Fiamnál nem ez volt , ő kb. 2 hónapig visítozott még a víz láttán is, aztán persze megszokta...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!