Anyukák, a ti 1-2 hónapos tápszeres babátok mennyit eszik egy nap?
Figyelt kérdés
Kb hányszor és mennyit? És mekkora a súlyuk?2009. júl. 8. 17:09
2/6 anonim válasza:
Szia! az én kicsim 8hetes lesz vasárnap, és tegnap óta 150ml eszik. igényli a három órás etetést, ha tovább akarom húzni, akkor visít, csak éjszaka birja ki 5-6órán is. Kiváncsi vagyok én is kinek mennyit, mert nem szertném túletetni a babát! A tiéd mennyi idös? És mennyit eszik?
3/6 anonim válasza:
Ja, és a súlya egy hete volt mérve, akkor 4630gr volt, és 3850-nel született. 2voltam
4/6 A kérdező kommentje:
Az én kislányom 6 hetes, 3 hete kap tápszert, mert egyre kevesebb a tejem, akármit csinálok:(
2950-nel született, ma mértük, 3950g volt. A doki azt mondta, kicsit túleszi magát. Ő is 3 óránként (néha 2) eszik, két mellből 10-20 ml-t szív le, utána 90-120 ml tápszer, mikor hogy. Van, hogy csak 40-60 ml-t eszik pótlásnak.
Éjszaka 1szer kel fel, akkor csak szopi van, de 30-40 ml-nél többet nem eszik akkor sem. Így bírja reggel 6ig.
2009. júl. 8. 18:58
5/6 anonim válasza:
Nekem is 100ml-t eszik,de szerintem növelem az adagját 120-ra,mert úgy látom,keveselli már.4500g,7 hetes.
6/6 anonim válasza:
1.valaszolo vagyok.3 honaposaposan megkerdezte a doktorno mennyit eszik adagonkent.Mondtam hogy 120-at(ekkor mar annyit kapott)es azt mondta,hogy az sok.Most 4 honapos,es 130 ml-t eszik 6x.Szerintem tudja a baba mennyi kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!