Hajvágás? Ki, mikor, hogyan kezdte?
Figyelt kérdés
8hónapos a lányom, nem mondhatnám, hogy túl sok haja lenne, de abba a kevésbe is borzasztóan izzad. Egyszerűen büdös, izzadságszagú lesz. Arra gondoltam, hogy letolom géppel. Tudom, hogy nem lesz túl lányos formája, de szerintem Neki is jobb lenne. Vélemények?2012. jún. 29. 08:52
1/4 anonim 

válasza:

Mosd meg neki minden este a haját/fejét ha le izzadt.
Lányom is kopasz volt vagyis mint az idős bácsiknak, a feje tetején kopasz volt, lent pedig volt 1 sor haja volt, hááát, nem
Volt valami szép:))
Én levágtam neki egyformára, azon a semmin nem volt mit sajnálni, lányom is így nyáron volt ennyi idős, következő nyárra lett egy 5 centis göndör haja:)
Abban is ugyan úgy izzadt, meleg volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Minden este hajat mosunk! Muszáj! :)
2012. jún. 29. 09:29
3/4 anonim 

válasza:

Lányom elég nagy hajjal született, de egészen 9 hónapos koráig vártunk a hajvágással (nem kellett volna). Itt-ott volt egy-két hosszabb tincs, hátul kikopva, semmi haja volt. barátnőm fodrász, levágta neki, nem full rövidre, de gyformára (amennyire lehetett). Azóta eltelt 2 hónap, sokkal dúsabb a haja, nincs már nyoma a kikopásnak sem és tiszta szöszi lett, a babahaja sötétebb volt. És picit göndörödik is neki. :) Sajna izzad most is, úgyh. napi hajmosás.
4/4 anonim 

válasza:

Nekem kisfiam van, hosszú szőke hajjal született, nem is hullott ki neki. 9 hónapos korában toltam le géppel, 7 mm-re. Most 19 hónapos és már nagyon hosszú volt Neki és szintén izzadt ( nem vagyok beteg, de én imádtam azt az illatot :)), megpróbáltuk ollóval frizurára vágni Neki, de kb, mintha a fülét vágtuk volna úgy ordított. Úgyhogy ismét letoltam géppel, azt tűrte. Gyönyörű nagyfiús lett. Hát, hogy kislánynak levágnám -e géppel, jó kérdés. Elvileg be lehet állítani a gépet akár 21mm-re is, próbáld meg úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!