Mit gondoltok arról, amikor az anyukának fontosabb a facebook videó a babánál?
Az volt a videó címe, hogy így követeli a kaját a lányunk, és 7 percen keresztük követhettük, ahogy a 3 hetes baba követeli az ennivalót, és feszegeti magát, majd a végén már szinte levegőt sem vett a sírástól.
Én azért picit meglepődtem rajta, számomra ez furcsa.
De hagynátok éhesen sírni ennyi ideig?! Nem vagyok egy megrögzött nem sírni hagyó anyuka, de telekiabálja a hasát, az én lányom pl. ilyenkor tuti visszahányna mindent. No mindegy, már megérte megkérdezni, hiszen látom, hogy lehet, hogy én gondolkodom így, a többség meg máshogy. Nincs ebben semmi, de én személy szerint ilyet nem csinálnék.
Mi is készítünk róla videókat, fotókat, rengeteget, de az ő szükségletei nyilván ettől azért fontosabbak.
A videóval nincs is baj, de felölteni???!!!! 7 percen keresztül??!!! az már sok.
Én is örülnék lenne videó rólam hogyan sírtam, de nem 7 percig.
Honnan tudod, hogy nem előtte fél órával etette meg mondjuk a babáját? Vannak olyan babák, akik egész nap az anyuka mellén lógnának, ha tehetnék. Az én kisfiam is közéjük tartozott, nagyon sokat akart szopni, viszont nem tehettem meg, hogy rajta hagyom, mert hasfájós volt, és ha egész nap etetem, akkor meg csak jobban megfájdult a hasa. Így maradt a hiszti, és kivártam a 2-3 órát etetések között, mert különben nem aludtunk egész éjjel a hasfájás miatt.
És egyszer én is felvettem - ugyan nem 7 percig, csak kb. 30 mp-ig, ahogy sír, hogy majd egyszer megmutathassam neki. Bár én nem tettem ki közösségi portálra, de mindenkinek szíve joga, mit rak ki. Nekem pl. van kb. 300 fénykép a facebookomon a kisfiamról, mert a nagymamája 300 km-re lakik tőlünk és kb. 3x látja egy évben, így ide teszem fel a képeket, hogy ő is részese legyen a dolgoknak valamilyen formában. Volt már, hogy én is kaptam emiatt célzást, hogy minek rakok fel annyi képet.. De kinek mi köze van hozzá, hogy ki mit tesz fel? Mindenki foglalkozzon a saját dolgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!