Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti adtok a 8-9hónapos foggal...

Ti adtok a 8-9hónapos foggal nem rendelkező babátoknak szilárd ételt?

Figyelt kérdés

Pl: kenyér, szalámi, sajt, babapiskóta. Én valahogy még nem mertem. :S

(mondjuk ma kicsit meglepődtem: séta közben találkoztunk egy 8hónapos babával, aki bőszen chipset evett...)

2012. jún. 28. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
A kenyérhéjat és babapiskótát fog nélkül is elmajszolja. Szalámi, sajt, stb. - ezekkel még nem tudna megbirkózni a kislányom. 10 hónapos, most bújt ki az 1. foga.
2012. jún. 28. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 9 hónapos, foga még nincs, de a kenyeret, kifli, zsömle belet, kalácsot, stb. megeszi, sőt imádja a szilárd kaját! Mondjuk én nem merem odaadni neki, hogy ő majszolja el, hanem mindig lecsipkedek neki falatkákat és azt simán elnyammogja.
2012. jún. 28. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
55%
10 hónapos korában jött ki a fiam első foga, 6 hónaposan kapott babapiskótát, 7 hónapos korától kapott kenyeret, zsömlét, kiflit. 8 hónapos kortól darabos ételt evett, nem turmixoltam. Soha nem öklendezett, nem volt válogatós, nem fuldoklott. Szalámit nem adtam még, hisz az elég kemény, nem tudja elmajszolni, esetleg valami puhább felvágott (bár ebben a melegben nem bízom egyikben sem), de kocka sajtot már evett ilyen korban.
2012. jún. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!