Hogyan altassam? Nem alszik el egyedül.
én úgy altatom hogy lehúzom a redőnyt a szobában, lefektetem hasra a nagyágyunkra és simogatom a kis fejecskéjét és a szemét és elalszik 5 perc alatt. de hozzáteszem hogy akkor alttom ha nagyon álmos. pl. ma délelőtt 10.30-kor kelt (jó alvó a kisfiunk, mert este 11 től eddig alszik, 1xeeszik tápszert félálomban és alszik is tovább)és 13.30kor altattam.
próbáld ki.
Én másfél éves koráig úgy altattam a lányomat, hogy lefeküdtem (félig-ülő helyzetbe) és a mellkasomra fektettem. Kb. 5 perc alatt elaludt, utána leraktam a kiságyába. Szerencsére ez nem volt gond, kiskorától így aludt el és megszokta. Egyszercsak ő mondta, hogy anya, a kiságyba akarok menni. Letettem, azóta egyedül alszik el...
Engem nem zavart, hogy altatni kell, nem sürgettem semmit, megvártam, míg megérik rá, hogy egyedül is el tudjon aludni. (imádtam, ahogy rajtam szuszogott:))) Nem tudom, hogy segítettem-e, csak a saját példánkat írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!