Akinek a babaja cumisuveggel alszik el, nem folyik a nyakaba ha kozben elalszik?
Figyelt kérdés
bocs a hulye kerdesert csak erdekel:)2009. júl. 8. 13:53
1/3 anonim válasza:
Nem folyik a nyakába. Az én babám vízzel alszik, benn a szájába a cumi, de csak akkor nyel, ha már elég sok kicsöpögött a cumisüvegből. Egyébként nem cumizik és ez egy új hóbort nála. 9 hónapos.
2/3 anonim válasza:
Szerintem tuti folyik a kis nyakába, bár vannak olyan ivópoharak, amik egyáltalán nem szivárognak, de én nagyon nem értek egyet az ilyen altatással. sokan cukros teával csinálják, amitől a fogak sokkal gyorsabban fognak romlani (mikor még csak bújik ki, akkor is számít már) ha csak víz vagy anyatej van benne, akkor is veszélyes, mert nem tud büfizni. vagy ha éjjel forgolódik ráfekhet, és az biztosan felkelti szegényt. akkor már inkább cumi, vagy méginkább ujjacska.
3/3 anonim válasza:
Én sem értek egyet vele, nem csak azért, mert valószínűleg tényleg a nyakába (ágyba, lepedőre, alvó plüssállatára stb.) csöpög, hanem mert ha rászokik, akkor sokkal kellemetlenebb lehet később mint a cumi. Ismerek olyan kislányt, akit szintén így altattak, most 2 és fél éves, de éjszaka még mindig legalább 2-szer felkel és sír, hogy töltsék tele a cumisüvegét. Na, az meg a másik fele, hogy ha már így alszik el egy baba, akkor remélhetőleg a szülőnek van annyi esze, hogy ne cukros itókát tegyen az üvegébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!