Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hos babamnak adhatok tejbegr...

5 hos babamnak adhatok tejbegrizt ugy hogy vizben fozom meg es tapszerrel osszekeverm a vegen? Tapisok vagyunk es mar 1 honapja kostolgatunk

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem tejbegírzt ne, inkább tejpépet, v sinlacot.
2009. júl. 8. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha még nem kapott gluténest, akkor normál gríz helyett inkább próbáld ki kukorica-darából (ez nem allergizál).

Jó úgy, ahogy írtad, hogy vízben megfőzöd egész puhára (nyúlós massza lesz, én át szoktam öblíteni hideg vízzel) és utána keverheted össze az előzőleg bekevert tápszerrel.

Ha nem ízlik neki, akkor kevéske szőlőcukorral, vagy fruktózzal megédesítheted, de ne nagyon, mert hamar rákapnak :)

2009. júl. 8. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan adhatsz neki én is adtam már ilyen idősen neki. Nekem a doki is mondta hogy adhatom, csak úgy készítsem el ahogy Te írtad.
2009. júl. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!