Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babáknál mit jelent az aluszék...

Babáknál mit jelent az aluszékonyság?

Figyelt kérdés
Tegnap 21 hónapos lányom leesett a kanapéról.Kimentem a mosdóba, ez alatt ő felmászott, bedobta a sarokba a plüss játékát, és utána indult, valószínűleg fejjel lefelé..Azonnal felsírt, viszonylag gyorsan megnyugodott.Én tegnap egész nap reszkettem.Nem hányt, ugyanúgy evett, az alvása se volt több, mint szokott.Az orrán van egy kis karcolás, és a homlokán egy pénzérme nagyságú piros folt, valószínűleg zúzódás.Felhívtam a védőnőt, ő azt mondta, hogy ha nem hány és nem aluszékony, felesleges orvoshoz vinni, röntgennek kitenni.A viselkedése is ugyanolyan volt, virgonc volt, és örökmozgó.De most kora reggel ivott, és visszaaludt.Néha vissza szokott reggel még aludni, persze én most azon aggódom, hogy ez aluszékonyságnak számít -e...
2012. jún. 28. 07:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem aluszékonyság. Ha valami baja lett volna, már hányt volna, az a legelső tünete az agyrázkódásnak. Ne idegeskedj, a babák sokat kibírnak.
2012. jún. 28. 07:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is abban bízom, hogy ha valami baj lenne, az már jelentkezett volna.Egész nap figyeltem tegnap, de minden ugyanúgy zajlott, ahogy szokott, még kedvetlen sem volt.Csak nehéz elfelejteni..
2012. jún. 28. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért egy majd két évesnek egy 45-50 centis,kanapé nem nagy szám.. gondoüom,minimum 80 centi magas a gyerek és esett már el. No az nagyobb ütés a fejnek és azért ő már simán tudja tompítani a kezével, stb. nem egy 3 hónaposról beszélünk. Enyhén túlzásba viszed az aggódást. Ennyitől nem lesz agyrázkódása senkinek.
2012. jún. 28. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogyan esett, mert már négykézláb találtam rá.De minimum 60 centit borult szegény, nagyon megijedtem.Persze, esett már el, de ez komolyabb volt.
2012. jún. 28. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!