Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más baba is nyög és horkol,...

Más baba is nyög és horkol, horkant álmában?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Babám sokat nyög és olyasmi hangot ad ki, mintha horkantana, horkolna. Nem tudom mi lehet ez, a baba 3 hetes. Olyan, mintha nyűglődne, mármint a nyögdösés olyasmi, de akár 1,5 órán keresztül is csinálja, bár nem egyfolytában, néha elcsendesedik, aztán kezdi. Végül ez átmegy sírásba, akkor már éhes. Gondolom kb 1,5 órával ezelőtt még nem volt az. Amúgy, ha ébren van és nézelődik, nem adja ki ezt a hangot, csak ha büfizés van, akkor szokott még ilyesmi horkolósat kiadni.

2012. jún. 28. 06:16
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! az én kislányom is egészen pici kora óta horkol éjjel (sokszor még jobban mint az apja!) lehet, hogy nagyobbacskák a mandulái, vagy az orra van kicsit tele.. ha jó húsban van a pici még az lehet a kiváltó ok, főleg, ha a hátán fekszik. a nyögés az lehet megkönnyebbülés(büfizéskor) vagy álmodik,vagy fáj a pocakja. egy 3 éves kislány anyukája
2012. jún. 28. 07:23
 2/4 A kérdező kommentje:

hát jó húsban van :) a gyerkőc Szokott háton is aludni, talán akkor jobban hallani.

az orrával mit tudnék csinálni? orrszívó porszívó?

Ha ez normális nem érdekel, csak nem akarom, hogy aztán ne kapjon rendesen levegőt.

2012. jún. 28. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is nyögdöséssel meg horkantásokkal indult..

Most 17 hónapos,álmában beszél,sir,nevet ismár..ja meg mostanában bővitette a repertoárt a fogcsikorgatással is:)

Sztem nincs ok aggodalomra...

2012. jún. 28. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor ez valóban teljesen megszokott.

Hiába mi felnőttek azért nem így alszunk :) ezért is fura.

2012. jún. 29. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!