Ma sem volt családi pótlék utalás?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 10:24
11/17 anonim válasza:
Tényleg lehet vmi baj, mert postán mindig később érkezik, és nekem is meghozta tegnap a Sanyi (a postás). :)
Járj utána, mert a legtöbben már múlt héten megkapták!
12/17 A kérdező kommentje:
OTP-s vagyok. Akkor utánajárok hogy merre van. Köszi szépen a válaszokat!
2009. júl. 8. 10:46
13/17 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az sms szolgáltatásukkal van a baj, a csp meg már régen rajt van a számládon.
14/17 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, és azt mondták hogy Győr-Moson-Sopron megyéből már többen is telefonáltak, valami számítógépes hiba miatt nem került kiutalásra többünknél. :-(
2009. júl. 8. 11:20
15/17 anonim válasza:
Én jeleztem, hogy bank probléma lehet.
Ja, számítógépes hiba... OTP... C-c-c
(Nálunk szintén "ottaniak", akik legkésőbb kapják meg a pénzt, úgyhogy előre "sejtettem", te is ott vagy, csak nem akartalak megbántani. Most már te is egyel több dolgot tudsz a bankodról :-))
16/17 anonim válasza:
10:31 vagyok, banki átutalással kapom én is
17/17 anonim válasza:
10:34-es, akinek szuper a bankja:
ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, hogy másokon vigyorogsz, amiért még nem jutott el hozzájuk a fizetésük!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!