Lesz valami baja ha a pihenőszékben alszik?
Figyelt kérdés
6hetes, elaludt a kezemben, és gondoltam hátha ott alszik majd tovább, mert ha az ágyába teszem, akkor felkel, és kezdhetem előről. szóval most ott alszik már fél órája :)2012. jún. 27. 14:54
1/8 anonim válasza:
Nem lesz baja tőle, de rendszert ne csinálj belőle, mert az nem tesz jót a gerincének.
2/8 anonim válasza:
Szerintem túl pici a pihiszékhez, de ha a leírása szerint lehet benne ilyen pici baba, akkor se hagynám fél-egy óránál tovább.
Próbáld hasra tenni az ágyába, nekem is felébredt az ágyába, de rájöttem, hogy nem szeret háton lenni.
3/8 A kérdező kommentje:
hasfájós, azért örültem meg hogy ott megmaradt :)
De már vége az örömömnek, felkelt és sírt :( De sikerült egy bazi nagyot pukiznia, és jött vele kaki is, (ruha is kapott belőle:D ) úgyhogy most jobb a pocak :)
Köszi a válaszokat :)
2012. jún. 27. 15:19
4/8 anonim válasza:
Tudom,hogy divat, de a pihenőszék nem tesz jót sem a gerincének, sem a későbbiekben a mozgásfejlődésének. Megkérdeztem erről a dévényes gyógytornászunkat, akihez jártunk, hát nincs elájulva sem ezektől, sem a rezgő hintától és társaitól, mert akárhoy is nézzük, nincs tökéletesen vízszintes pozícióban benne a baba.
5/8 A kérdező kommentje:
Mi nem divatból vettük, hanem mert hasfájós, és hátha a rezgés megnyugtatja :)
én teszek a feneke alá vagy plédet vagy pelust és úgy már szinte vízszintben van :)
2012. jún. 27. 18:04
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok: pocakfájásra a "lusta lajhár" póz a legjobb (a koraszülött osztályon is ezt mutatták nekünk): baba alkarra fektetve úgy, hogy feje a könyököd felé néz, a pocakja pedig a csuklódon támaszkodik és körkörösen simized a hátát! Kitartás, remélem, hamar elmúlik. :)
7/8 Dorka1978 válasza:
Nekünk hasfájásra a szék a tuti.Sehol máshol,de abban mindig megnyugszik,és pukizni is ott sikerül.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek :)
Hát én is remélem hogy már nem sokáig tart, sokat sír szegénykém miatta =( :)
2012. jún. 30. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!