Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,5 hónapos kisfiam állandóan...

7,5 hónapos kisfiam állandóan csak én kellek! Mit tegyek, hogy mást is elfogadjon?

Figyelt kérdés

Hozzáteszem nagyon sokat vagyunk itthon hármasban,van egy 5 éves bátyus is.

Tudom,talán ezért szeret csak velem lenni,de ezt a férjem és a nagyszülők nem értik meg.

Ha kimegyek az ajtón,mert valahova csak én mennék,már sír.

1 órát sem bízhatom másra.

Ez kb.1 hónapja van így,előtte 3 órára is itthon hagyhattam.

Biztos az is közrejátszik,hogy még mindig napi 3x-4x szoptatom.

Mit tehetnék,hogy másra is rábízhassam,és ne sirdogáljon utánam???

2009. júl. 8. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a szoptatáshoz, nehogy emiatt hagyd abba! Valszeg most jött rl nála az ún. szeparációs félelem" időszaka, most kezd ráébredni, hogy ő és te nem eggyek vagytok és fél, hogy ha nem lát, akkor nem léteezel, fél, hogy elhagyod és fél az egyedülléttől. Ez tényleg nehéz időszak, de idővel enyhülni fog, azt mondját úgy másfél évesen megint lesz egy tetőzése ennek a dolognak. Próbáld úgy szoktatni máshoz, hogy miközben pl náluk van, közben mindeg lásson téged is. Persze ha nagyon sír akkor ne erőltesd. A családnak meg szépen magyarázd ezt el, esetleg még nézz utána a neten és mutasd meg nekik.
2009. júl. 8. 10:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is most 8 hónapos, és ő is sír pl ha kimegyek a helységből, ahol vagyunk, mert azt hiszi, hogy elmegyek, és örökre. Ez most ilyen korszak, jobban ragaszkodnak. De én anyura szerencsére bármikor rábízhatom, mert a közelben lakik, és majdnem napi szinten találkozunk vele. Az elejétől fogva szoktattam hozzá, így vele bármikor elvan.
2009. júl. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!