Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaljak egy 10 honapos...

Mit csinaljak egy 10 honapos naqgyon hisztis babaval?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tud ellenni, es jatszani! Rengeteg jateka van, es nem adom neki mindet, hanem csak nehanyat! Par percig jatszik, aztan jon hozzam! Az olemben akar lenni allandoan! Ha meg nem veszem fel akkor torka szakadtabol ordit! Mit tegyek, az idegeim kesz vannak, es meg a haztartas is ott van, de uvolto gyerek mellett...
2009. júl. 8. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Ismeros helyzet.

Tehetetlen vagyok en is.

Tom sovany vigasz.

Varom a tanacsokat en is.

2009. júl. 8. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudom hogy idegtépő, mikor üvölt mert nem vele játszol, hanem mosogatnál, de ezt egy 10 hós simán átlátja! Kis okosok!! Pár napig próbáljátk ki, hogy kicsit játszotok vele, majd csinálod a dolgod, orditani fog, de próbáld szóval nyugtatni, de ne engedj neki! Meg fogja szokni. Minden nap többet!
2009. júl. 8. 10:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Addig ordit, amig el nem alszik! Sajnos rajott hogy sirassal eddig sokmindent elert!
2009. júl. 8. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én babóm is ilyen volt. Én semmit nem tudtam tenni ellene. Akkor csináltam a dolgom amikor aludt. Most 14 hós, egy hónapja indult el. Sokkal jobb a helyzet, egész nap jön-megy, ha hiányol kijön utánam a konyhába és megy tovább. Csak mostmár pakol, de nekem így is sokkal jobb.Kitartás!
2009. júl. 8. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Bizony, érdemes türelmesnek és kitartónak lenned! A házimunkát minimalizáld, mint az első időkben, és játszatok sokat, de legyen minden nap olyan idő, amikor leteszed, és mész a dolgodra. Én a járókába tettem, látott, hisztizett, de nem figyeltem rá... Persze a szivem szakadt meg, de kb. egy hét után észrevettem a javulást.
2009. júl. 8. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:

erre én is kíváncsi lennék :)

én néha hagyom, hogy dühöngjön, mert wc-re azért el kell mennem nekem is :)

és mosogatni is :)

2009. júl. 8. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!