Ha lejár a TGYÁS akkor a GYED-et is igényelni kell a munkahelyemen? Vagy automatikusan küldik?
Szia,
én pont tegnap vittem be a melóhelyre az igénylést.2 példányban és a születési kivonat másolatát.OEP-et felhívtam,nem kell az eredeti csakis másolat.Juli 20-án jár le a t-gyásom,csak hát ki tudja hogy melohelyről mikor fogjak továbbküldeni intézni...
Nekem is a munkahely utalta a tgyást és a gyedet, és a váltáskor nem kellett semmit kitöltenem, a munkaügyes szó nélkül "átváltott" gyedre.
Úgyhogy inkább kérdezz rá a munkahelyeden, ne menj be feleslegesen!
Kedves 8-as!
Hiába vigyorogsz, így volt:-)
A munkahely mindent intéz, ha ő a kifizetőhely.
A tgyásra sem kellett semmilyen papírt aláírnom, hanem utalta automatikusan. Annyi volt, hogy be kellett küldenem a gyerek születési anyakönyvi kivonatát és a taj kártyáját a munkahelyemre.
Lehet, ha az OEP intézi a kifizetést, úgy kell, de ha a munkahely a kifizetőhely, akkor nem kell aláírni semmit.
Az más,
lehetett volna azzal kezdeni.De a kérdezőnek valószínű nem kifizetőhely a munkahelye.Akkor nem írta volna úgy hogy a Gyed-et is igényelnem kell a munkahelyemen?:) Egyébként nem vigyorgok hanem mosolygok,mert alapvetően vidám természetű vagyok,és mosolyogva szebb az élet:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!