Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha lejár a TGYÁS akkor a...

Ha lejár a TGYÁS akkor a GYED-et is igényelni kell a munkahelyemen? Vagy automatikusan küldik?

Figyelt kérdés
Még csak 3hónapos a babám.Ti hogy csináltátok?

2012. jún. 27. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia,

én pont tegnap vittem be a melóhelyre az igénylést.2 példányban és a születési kivonat másolatát.OEP-et felhívtam,nem kell az eredeti csakis másolat.Juli 20-án jár le a t-gyásom,csak hát ki tudja hogy melohelyről mikor fogjak továbbküldeni intézni...

2012. jún. 27. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
ja bocsi elfelejtettem mondani hogy az oep oldalarol tudod letolteni az igenybejelentős nyomtatvanyt.
2012. jún. 27. 14:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Az igénylőlapot hol kérted?Nincs nyomtatónk letölteni nem tudom..Az OEP-et mért kell felhívni?
2012. jún. 27. 14:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Na ezt egyszerre írtuk :D Akkor gondolom ha bemegyek az OEP-be ott tudok kérni igénylőlapot...Köszi a segítséged! Ja és mért hívtad fel Őket??
2012. jún. 27. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:
szuletesi miatt hivtam oket,mert hogy a tajekoztato lapukon az van még hogy az eredeti kell.Bar mar t-gyasnal se azt kuldtem be.
2012. jún. 27. 14:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem is a munkahely utalta a tgyást és a gyedet, és a váltáskor nem kellett semmit kitöltenem, a munkaügyes szó nélkül "átváltott" gyedre.

Úgyhogy inkább kérdezz rá a munkahelyeden, ne menj be feleslegesen!

2012. jún. 27. 15:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!:)
2012. jún. 27. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Igénylőlapot csak ki kellett töltened,nem? Alá is kell írni az igénylést.Azt hogy oldottátok meg kedves 6-os?:) Direkt rákérdeztem OEP-nél.Igénylés GYed-re nevezetű kérelmet ki kell tölteni 2 példányban.Alá kell írni.Azt nem tudja a munkahelyed helyetted:)
2012. jún. 27. 16:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as!

Hiába vigyorogsz, így volt:-)

A munkahely mindent intéz, ha ő a kifizetőhely.

A tgyásra sem kellett semmilyen papírt aláírnom, hanem utalta automatikusan. Annyi volt, hogy be kellett küldenem a gyerek születési anyakönyvi kivonatát és a taj kártyáját a munkahelyemre.

Lehet, ha az OEP intézi a kifizetést, úgy kell, de ha a munkahely a kifizetőhely, akkor nem kell aláírni semmit.

2012. jún. 28. 06:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Az más,

lehetett volna azzal kezdeni.De a kérdezőnek valószínű nem kifizetőhely a munkahelye.Akkor nem írta volna úgy hogy a Gyed-et is igényelnem kell a munkahelyemen?:) Egyébként nem vigyorgok hanem mosolygok,mert alapvetően vidám természetű vagyok,és mosolyogva szebb az élet:))

2012. jún. 28. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!