Mit tegyek, hogy ne csak az üveges bébiételeket egye 10 hónapos kislányom? Próbálok mindig adni neki abból, amit főzök. Nagyon kevés fűszert használok. Miért nem eszi meg?
Figyelt kérdés
A gyümölcsöt, kenyeret, felvágottat, májkrémet megeszi szívesen. Azt hittem az én főztömmel van a gond, de a mamáé sem kell neki :S
Hagyjam és próbáljam később? Mikor?
2012. jún. 27. 11:58
11/14 anonim válasza:
Hát, nem mondtam, hogy nem kell hozzá egy nagy rakás türelem :) Kisfiam eszméletlen disznóólat csinált, szétkente az arcán a tejpépet stb... Aztán egyszercsak evett, jóízűen, és azóta is, most már majdnem 2 éves :) Ne add fel, adj rá olyan ruhát, amit nem sajnálsz, tegyél az ölébe konyharuhát... Nekem megérte.
12/14 A kérdező kommentje:
Végre eszik! :))
2012. júl. 15. 08:02
13/14 anonim válasza:
Örülök :) Melyik módszer vált be? Érdekelne :)
14/14 A kérdező kommentje:
semmi különös módszer... paprikás krumplit főztem és azt megette, majd fasírtot (azt kenyérrel adtam neki)
Tegnap tojás levest pirított kenyérrel.
Viszont még mindig rossz evő, és éjjel felébred, mert éhes... fél adagokat eszik :S
2012. júl. 16. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!