Melyik az a bébiétel, amiben nincs cukor?
nem 1-2 gyümijében van, hanem mindegyikben, ugyanis a gyümölcs az cukor és víz, így a gyümölcscukor tartalmat is feltüntetik.
meg lehet nézni, sok bébiételbe almát tesznek, és ennek a cukortartalmát tüntetik fel, nem pedig belecsaptak 10deka kristálycukrot
Én is odafigyelek,hogy HOZZÁADOTT cukor,tartósítószer,stb. ne legyen benne és sajnos én is csak az Univert találtam. :( A Kedves kérdezőnek valóban igaza van abban,hogy aminek az összetevőiben fel van tüntetve a cukor,az hozzáadott cukrot jelent,nem pedig magát a gyümölcs cukortartalmát.És nagyon nem mindegy,hogy a gyümölcs természetes édességéről beszélünk,vagy értelmetlenül cukrozott dolgokról.
Én is folytatom a keresgélést,hátha ráakadok valamire.
Köszi kedves 6.-os, látom értesz:)
Én is csak az univert találtam eddig csak,amiben nincs HOZZÁADOTT CUKOR:(
első, második válaszoló vagyok, ezek szerint én értettem félre :)
mert igen, hozzáadott cukor van bébiételekben, és van amelyikben gyümölcssukor van, de az is fel van tüntetve, erre céloztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!