Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen naptej lenne jó a 23...

Milyen naptej lenne jó a 23 hónapos fiamnak?

Figyelt kérdés
tavaly vettünk neki niveát(baby),50 faktorosat,majdnem 4 ezer ft volt,még most is van benne,de észrevettem,vagys rájöttem végre,hogy attól pöttyös...melegiütése van nagyon csúnyán sokszor,és megfigyeltem,hogy amikor bekentem ezzel,akkor mégtöbb lett szegénykén....ezért gondolom hogy azt nem birja.Milyet vegyek neki amitől nem lesz kiütéses?Valami extra érzékeny bőrűeknek való van?A babét olvastam még hogy jó nagyon,próbáljam neki azt?Meg ebbe a niveába azt is utáltam még hogy tiszta ragacsos lett tőle,sose szivta be,meg a ruhát is megfogta...
2012. jún. 26. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:

szia!

Igen, ajánlom a babé-t. A kisfiam 22 hós, nagyon érzékeny a bőre, szinte minden kencéje gyógyszertári, a naptejből a babé-t (gyerek 50+) használjuk, semmi baja nincs tőle.

A nivea termékek érdekesek ilyen szempontból. Én is mindig pöttyös leszek, ha használom.

2012. jún. 26. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
La Roche.A bőrgyógyász ajánlotta nekünk.Kifejezetten jó érzékeny babáknak, és még a napallergiásoknak is.Gyógyszertárban lehet kapni.Hát drága, de mit lehet tenni?Egy nyár alatt úgysem fogy el.
2012. jún. 26. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem ragaszkodsz az 50 faktorhoz, akkor én inkább a frezyderm babanaptejet ajánlom, mert abban fizikai fényszűrők meg kamillakivonat van. Úgyis sűrűn kell kenni őket, szerintem elég a 25 faktor is. Mi nem tapasztaltunk sem ragacsos érzetet, se nem fogta be a kislányom ruháját.
2012. jún. 26. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a Garnierrel jártunk úgy, mint Ti.

Tavaly semmi baja nem volt tőle, idén viszont tiszta kiütés lett.

Nézegettem neten, hogy mik vannak, gyógyszertárban kérdezgettem...

Végül a La Roche Posay... terméket vettem (pumpás).

Nagyon szuper, csak ajánlani tudom! Könnyen kenhető, gyorsan beszívódik, egyáltalán nem ragacsos a bőr utána.

Nálunk most a gyógyszertárban (Miskolc Cora) ajándék napozás utáni bőrnyugtató-hidratáló krém is volt hozzá, így árban eleve ez érte meg a legjobban. Tényleg nem bántam meg, nagyon jó mindkét kence!!!

2012. jún. 26. 14:59
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek!!Ó de jó,mi is miskolciak vagyunk :) Mennyibe került,és hogy/hol keressem kedves utolsó?Mindenkinek köszönöm.Megfogom ezeket nézni.
2012. jún. 26. 17:02
 6/9 A kérdező kommentje:
jaj most látom hogy cora gyógyszertár.Mennyibe került?Szerinted lesz még?Mostanában vettétek?
2012. jún. 26. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! 2 hete sincs, hogy vettem. 5455 Ft-ba került.

Már csak 2-3 db volt belőle, de azóta rakhattak ki, ha tart még ez a + krém akció. Különben az a napozás után krém is 4200 Ft körül van, így tényleg nagyon megérte ezt venni. Amúgy a többi naptej magában kerül ennyibe, vagy még többe.

(De ha nem lett volna ilyen akció, én akkor is ezt veszem. Nem bántam meg!)

2012. jún. 26. 22:49
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!Megfogom nézni!Igy tényleg nagyon jó árban volt ahhoz képest...Remélem lesz még.
2012. jún. 27. 08:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ma még volt 1 db a gyógyszertárban. :-)
2012. jún. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!