Milyen naptej lenne jó a 23 hónapos fiamnak?
szia!
Igen, ajánlom a babé-t. A kisfiam 22 hós, nagyon érzékeny a bőre, szinte minden kencéje gyógyszertári, a naptejből a babé-t (gyerek 50+) használjuk, semmi baja nincs tőle.
A nivea termékek érdekesek ilyen szempontból. Én is mindig pöttyös leszek, ha használom.
Szia!
Mi a Garnierrel jártunk úgy, mint Ti.
Tavaly semmi baja nem volt tőle, idén viszont tiszta kiütés lett.
Nézegettem neten, hogy mik vannak, gyógyszertárban kérdezgettem...
Végül a La Roche Posay... terméket vettem (pumpás).
Nagyon szuper, csak ajánlani tudom! Könnyen kenhető, gyorsan beszívódik, egyáltalán nem ragacsos a bőr utána.
Nálunk most a gyógyszertárban (Miskolc Cora) ajándék napozás utáni bőrnyugtató-hidratáló krém is volt hozzá, így árban eleve ez érte meg a legjobban. Tényleg nem bántam meg, nagyon jó mindkét kence!!!
Szia! 2 hete sincs, hogy vettem. 5455 Ft-ba került.
Már csak 2-3 db volt belőle, de azóta rakhattak ki, ha tart még ez a + krém akció. Különben az a napozás után krém is 4200 Ft körül van, így tényleg nagyon megérte ezt venni. Amúgy a többi naptej magában kerül ennyibe, vagy még többe.
(De ha nem lett volna ilyen akció, én akkor is ezt veszem. Nem bántam meg!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!