Van itt olyan baba, akinek nem jött be az etetőszék? Hol etetitek?
Figyelt kérdés
Jó ideje csak forgatja a fejét a székben, sőt, mostanában már üti is az oldalához. Eddig azt hittem, a kajesz ellen tiltakozik. Tegnap kipróbáltam, h a hintájában(persze álló)etettem, és eszébe sem jutott nem enni. Bár nem tartom túl jó helyszínnek ezt az evésre. Ti hol,hogyan etetitek az ilyen babát?
10.5hós baba anyukája
2009. júl. 7. 20:34
1/3 anonim válasza:
En az ebed kiveteleve szinte mindig az agyon ulve etetem.11hos
2/3 anonim válasza:
Nyugi!
A lányom is ilyan volt, mert mindig azt akarta látni, ami a háta mögött volt. Sőt, volt olyan, hogy valami minta volt a pólómon és nem tudtam, hogy miért hajlong jobbra-balra, mi a baja, mire rájöttem, hogy a hátulját is meg akarja nézni.
A lányom is nyalta a háttámlát, ki is rágta a huzatot, teljesen oldalra és lecsúszott, hogy alig birtam kivenni a székből.
Mára már megszokta és ügyesen tudom etetni.
16 hónapos
3/3 anonim válasza:
4 hós a lányom, nem hajlandó csak ölben ülve enni. Sem a hodozóban, sem a hintában nem ül meg, feszegeti magát, homordít, mikor kiveszem az ölembe ültetem szépent tátja a szájtát s eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!