Ti mit vettetek 2 éves szülinapra fiúnak?
Autót is veszek neki az biztos...de mellé még valamit akarok....dvd-t még nem veszek, mert nem nézi a mesét, de van sok mesénk ha elkezdi nézni. Könyvek közül a verdák a kedvence, de az van. a hintaló jó ötlet, de még várom a válaszokat.
Amúgy én mágneses rajztáblán gondolkodtam, mert szert rajzolni papírra.
fiamnak a hangszer a mindene, így kapott gitárt, ondjuk azt nem szülinapra, de azótais nyúzza minden nap.
Autók szintén, de a markoló mániás, meg repülő.
Májusban volt 2 éves, és amiket kapott:
bábszínház paraván, golfszett (auchan 1600 ft), óriás dömper, vonatpálya(tescos), puzzle, könyv,
mivel kisvakond mániás, kapott egy plüsst, dvdt, könyvet, perselyt...ez mind kisvakondos
kapott ilyet is, nagyon szereti:
amiket még szeret: gyurma, rajzoláshoz dolgok, lego
duplo-t, vonatszettet és mesekönyvet kapott. Mivel van 1 nővére, nagyon sokmindenünk van már, ami eleve ki van lőve ajándék szempontjából (pedig tökjó és szeretik is mindketten)- írok párat ötletképpen:
-gumi ugrálóállatka
- babaház bútorokkal 8ne nézz hülyének :) fiúknak is nagyon jó kis játék, ha hozzánk átjönnek a lányom ovis cimborái, ki se lehet az 5-6 éves fiúkat robbantani a babaház elől. nekünk playmobil van, de igazából lényegtelen a márka/méret, csak legeyn hozzá néhány lakó, meg a hétköznapi élethez való kellék pl fürdőkád, ágyikó akármi. De ha pl a duplo-ra álltok rá, abból is lehet kapni ilyen tematikus szetteket, az is jó. Nekünk playmobil vár is van amúgy ,azt is imádják fiúk
- aqua doddle: vizes rajz-szőnyeg
-vonatszett - tökmindegy a márka, lehet műanyag vagy fa, a lényeg, hogy könnyen összeilleszthető legyen és kellő darabszámú a sín, no meg kell hozzá mozdony+pár kocsi. nekünk van tesco-s fa egy csomó, ugyanolyan lelkesen játszik vele a fiam, mint a méregdrága duplossal.
- műanyag állatkák hordája :) az én gyerekeim összekombinálják és a duplo+playmobil+hagyományos naturisztikus műanyagok+LPS és kinder münyürállatok mind együtt szoktak vonulni a szobában ide-oda, illetve költöznek be az "állatkertbe"
Kisfiam januárban volt 2 éves, és kis asztalt kapott két kis székkel.Ikeában vettük, 7000 ft volt, kis fenyőbútor.Örült neki nagyon ! :)
tesóméktól futóbicajt kapott, mamáéktól távirányítós autót, barátnőméktől pedig katicás alagutas sátrat.:)
Remélem tudtam segíteni.:)
Isten éltesse a kisembert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!