Mi a helyes sorrend? Orrcsepp, porszívó, spray, vagy pont fordítva?
A dokink ma azt mondta csepp a szívás után.A neten pedig azt találtam, hogy csepp előtte, és spray a végén.
Most akkor?
Valaki azt írta, hogy a tengervizes spray placebó. Annak felhívnám a figyelmét arra, hogy a tengervizes orrsprayt NEM gyógyításra, sem tünetek enyhítésére használja az ember, hanem, mert a sós víz jótékonyan tisztítja az arcüregeket, lazítja a váladékot ezáltal könnyebben és ami gyerekeknél lényeges GYORSABBAN kijön.
A sós víz egyébként pl Egyiptomban KINCS, ők úgy tartják tisztán az arcüregeket, hogy felszippantják az orrukon át a tengervizét.
Olvass utána, hogy milyen jótékony hatása van. ÉS ez nem gyógyszer, ennek nem kell HATNIA, ez csak teszi a dolgát, nincs ebben semmi placebo.
Valóban? Akkor miért lehet csak gyógyszertárban kapni és miért kerül pénzbe? :) De erre a célra kitűnő az is, ha egy kis vizet csapkodunk az orrba... no nem piciknek, hanem pl. nagyobbacskának (3-4...éves) vagy magunknak. Még tengervíz, só, meg semmi sem kell, csak maga víz. Az is épp ezt tudja.
De egyébként ez is olyan, h ki hogy szeretné/tudja/ hallja. Ha vki nem akar pl. pampers pelenkát rátenni a babára, mert állandóan átázik, dicsérheted Te naphosszat...vagy fordítva mondjuk a Libero-t. Tapasztalat inkább, kinek- mi válik be, így nem azt fejezem ki ezzel, hogy höhöhö, micsoda dolog ha tengervizes spray-t használnak itt egyesek....csak azt írtam le, szerintem miért nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!