Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrszívó porszívó?

Orrszívó porszívó?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ennek a porszívóra kötös orrszivónak nem lehet venni valami hozzá való gyüjtő zacsit? mert át megy a csövön a váladék és belebüdösödik nem tudom kimosni ha elindul a gépmeg ontja büzt, pedig a csövet mostam már domestossal is de áá
2012. márc. 29. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vmi gond lehet a szerkezettel, nekem sose szívja be a trutyit. Tuti nincs hozzá zacskó, nem is tudnád úgy rögzíteni,hogy ne tépje le a szívóerő.
2012. márc. 29. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Már van olyan 3 részre szedhető változata amit ki lehet mosni és a csövébe se megy bele a taksi mert a cső oldalról csatlakozik és nem alulról.

[link]

2012. márc. 29. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is belemegy, de hát ez van, én kimostam belőle, amikor nem jött ki, akkor hagytam ázni egy éjszakát...
2012. márc. 29. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok

Ez az, nekünk ilyen van. Ilyet vegyél, könnyű kimosni, a csőbe pedig nem megy semmi:

[link]

2012. márc. 29. 18:05
 5/6 A kérdező kommentje:
hát láttam én is hogy van olyan ami abszult nem szívja ne a gép csővébe, de a mienk igen, hát ez van, sajnos énse tudttam hogy jutott bele csak amikor büdi volt már, és majd üvegmosoval kimosom aztán nem tudom,mert ha megint bele megy ugye megint büdi lessz:/
2012. márc. 29. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
én pelenkát teszek a porszívó csövéhez és az orrszívó közé. a régi porszívó nem szívta be az új beszívja
2012. márc. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!