Mennyit eszik 1 éves babátok?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam reggel eszik tejpépet, délelőtt gyümölcsöt, ebédre főzeléket husival, uzsonnára főzelék és vacsorára tejpép. Szerintetek ez sok? A férjem anyukája szerint túletetem.2009. júl. 7. 15:38
1/3 anonim válasza:
Dehogy eteted túl.Az én kisfiam is 5x eszik egy nap, reggel tápszer vagy junior ital,délelőtt gyümölcs,délben főzelék,délután vajaskenyér parizerrel vagy tejpép,este tápszer vagy junior ital. Nem vékony gyerek,78 cm és ehhez 12 kg,de a védőnő szerint nincs túletetve,és még nem is dagi. Napi 5x esznek az ovisok és az iskolások is.
2/3 anonim válasza:
Az én 1 évesem kb ugyanígy eszik. Ő reggelire tejet iszik Actimellel este tápszert.Két evés között meg rágcsál ezt azt.Kölest, kiflit, gyümölcsöt, rudit....teljesen jól csinálod.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem eteted túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!