Más babája is grimaszolt amikor először kapott teát?
Figyelt kérdés
Idáig nem kísérleteztem vele, mert elég volt neki az anyatej...viszont ebben a melegben alig eszik, ráadásul már nagyobb részt tápszert kap, max felerészt anyatejet. Úgyhogy kevertem neki teát saját magam, édesköménytermésből és kamillavirágzatból (fél-fél teáskanállal), de csak néz meglepődve, grimaszol és max nyalogatja a cumisüveg cumiját... Fog azért majd inni is belőle és csak elsőre fura neki, vagy kár kísérletezni?2009. júl. 7. 15:18
1/2 anonim válasza:
Az új íznél minden baba fintorog, az enyém már régóta teázik (kezdettől pótoltam neki tápszert), és még sokszor ma is fintorog, de megissza. Próbáltál neki vizet adni? Az ízetlen, és ha megszokja, azt issza. Jobb mint a tea, de a lányom nem issza meg.
6 hós babás
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam már többször is a vizet, de ami véletlenül bejut a szájába azt azon nyomban ki is löki a nyelvével... :) a teát legalább lenyeli ha véletlenül belecsurog valamennyi a szájába, de még nem szívja magától... :)
2009. júl. 7. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!