Chipolino vagy Bertoni márkát vennétek?
Nekünk is Bergon volt először, hát soha többet azt a vackot. Brutálnehéz, olyan az egész, mint egy csatahajó, ha átfordítom a tolókart, mert szeretném látni a gyereket (aki akkor újszülött volt), és így hátulra kerülnek a bolygókerekek, irányíthatatlanná válik az egész, ráadásul emelni sem lehet, mert olyan vacak a felfüggesztése, hogy pikk-pakk kitörik a bolygókerék.
Amikor megszabadultam tőle, egy Chipolino Vivát vettünk, a mai napig azt használjuk, és semmi problémám vele. Az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni ellene, hogy a bolygókerekek túl közel vannak egymáshoz, így beletelt egy-két napba, hogy megszokjam a sétánál, hogy a lépéseimet a kerekek közé igazítsam, de ennyi. Ráadásul teljes hátradönthető, téliesíthető, és nagyon könnyű a szerkezete, sokkal élvezetesebb tolni, mint a Bergont. Lapra csukható és sport babakocsi - de már újszülött kortól is használható. Most nyolc hónapos a lányom, vele nyúzzuk. :D
Szia!
Jajj, szegény. :S Én ajánlottam a Chipolino Vivát. Sajnálom, hogy így megjártátok a Bertonival, mi a vivánkat a mai napig nyúzzuk, és még csak olajozni sem kellett - bár tény, hogy ennek is kicsik a kerekei, de jól bírja a gyűrődést a vidéki utakon, mondjuk most a havas-latyakos utakra még kíváncsi leszek...
2 vagyok
Megmondtam Neked nem jók ezek a lengyel babakocsik,inkább vettél volna egy használtat,de sokkal jobb minőségűt,német babakocsit pl.Sajnálom,hogy így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!