Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13-14 hós babáitok esznek még...

13-14 hós babáitok esznek még bébi ételt vagy csak azt amit ti?

Figyelt kérdés
meddig lehet adni nekik.
2009. júl. 7. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Enyém mégcsak most lesz 13 hónapos, de heti 1X "X eszik babakaját, mert már az kell neki amit mi eszünk, kivéve van pár kedvence még amit megveszek:)Gondolom lehet neki adni addig ameddig igényli, úgyis laassan ő is kis kiváncsi lesz és az kell neki ami anyájéknak:)
2009. júl. 7. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom 16 hónaos, de mindennap eszik bébiételt is egyszer, meg saját készítésű főzeléket is egyszer.A bébiételt délben kapja, ez általában 1-3 éves korig felíratú, ezért azért szeretem, mert jó darabos.Este pedig friss főzeléket eszik vacsorára csirke vagy pulykaemlellel belefőzve.A többi étkezése tápszer reggel este éjszaka,meg szilárd ételek zsemle sajt stb.Nah meg gyümölcs, meg nasi is megy minden nap, imád enni.
2009. júl. 7. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
szia!Az én 13 hós babám is eszi a bébiételt+a miénket is. Van ami gyümölcs és pici kora óta eszi,mert szereti.
2009. júl. 7. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!