Társzeres babák anyukái, ti hogy oldjátok meg a hajnali/ reggeli első etetést?
Használj babavizet, sokkal egyszerűbb, mint forralgatni. (A babavíz elvileg "steril", tehát nincs szükség forralásra). Cumisüvegmelegítővel melegítem a vizet, bele a táp, kb 1 perc alatt kész. Én nem szoktam az első nyöszörgésre megcsinálni a tápot, mert sokszor nem azért nyüszög, mert éhes, csak kicsit meg kell szeretgetni és visszaalszik.
Amikor éhes, akkor általában rögtön bömböl, de mostanra azért már nagyjából kitapasztaltam, hogy mikor lesz éhes, így általában megelőzhető az üvöltés :)
Nem tilos. A kórházakban ugyanígy csinálják. De ezt már ezerszer átbeszéltük.
Én is előző este csinálom meg a tápszert, bent van a hűtőben, reggel amikor ébred akkor melegítem és kész. Nem az első nyöszörgésre kapja, hanem megvárom míg felébred.
Előre forralok egy kis lábasnyi vizet, az mindig van, hogy ne a forrót kelljen gyorsan hűtögetni.
Este elkészítem az éjjeli adagot, be a hűtőbe és ha nyöszörög, mikrózom. Jó alaposan összerázom és megnézem a hőmérsékletét, mert a mikró nem feltétlenül melegíti egyformán melegre. :)
Éjjel rögtön ugrok, hogy ne ébressze fel a férjemet meg a testvérét, de nappal se szoktam sokat várni, nem szeretem addig húzni, míg igazán rájön az éhség és nagyon rákezd. :)
Én vagyok,aki először írta,hogy hűtőbe rakom a kész tápszert.
A vizet sem külön adagokban forralgatom,hanem forralok 1 litert, és ha kihűlt,az is megy a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!