Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Családi összeveszések kezdete!...

Családi összeveszések kezdete! Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
babakocsi-mizériában ég a család,még nincs meg a baba,de már csak 2,5 hónap van...anya látott egy babakocsit 22.000 ft-ért,de nem tűnik strapabírónak,viszont új..én láttam használtam 12-ért ami még tetszik is..anyának az a baja,hogy azt ki tudja,h ki használta,én azt mondom,hogy ha a huzatot kicseréljük akkor jó lesz az,ha bírja a gyűrődést..ki milyet vett a picijének és mikor?
2009. júl. 7. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Sokan nem veszik meg elöre a kocsit, mert van ahol ugy tartják, hogy ha otthoin van a kocsi, akkor halottan születik a baba.
2009. júl. 7. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a 22e ft-os új babakocsi nem strapabíró, biztos, hogy valami gagyibb fajta, már bocsi!

a teszveszen vannak nagyon jó árban nagyon jó állapotú kocsik. ha nem akarsz feltétlenül újat venni, akkor itt érdemes körülnézni!

ha újat szeretnétek inkább, akkor egy jobb fajtának olyan 40e-nél kezdődik az ára.

2009. júl. 7. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Jesszusom első válaszoló, hogy írhatsz ekkora hülyeséget?

Mi újat vettünk, 85.000 ft- volt, travel system (mózes, hordozó és sportrész). Nekünk bevált, már a sportrészt használjuk, 10 hós a kislányunk.

2009. júl. 7. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Szerintem nyugodtan tarts ki az álláspontod mellett, semmi baja nem lesz a babának használt, de kényelmes kocsiban. Kimosod a huzatot, lemosod a vázat és kész. Én is használtan vettem Bergont. Új kocsi ennyiért valószínűleg eléggé fapados.

Kedves első válaszoló!

Nem hiszem, hogy egy kismama ezt a választ szerette volna hallani, még akkor sem esik jól ha az ember nem babonás. Főleg, hogy semmi köze a kérdéshez. :( Kicsit gondolkodj el, terhesen jó lehet ilyeneket olvasni?

Irgum-burgum...

Judy

2009. júl. 7. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
hát, akkor jó sok halott gyerek lenne napjainkban. az első cuccok egyike volt, amit megvettem, szerintem mindenki így van, a nagyobb doglokat jobb letudni hamarabb.
2009. júl. 7. 12:08
 6/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat...láttunk mi újat is,33-ért,de ha van olcsóbb és jó állapotban,akkor a fennmaradó pénzből vennénk még ruhákat vagy valamit..nem azért,hogy ezen spóroljak,persze hogy nem a gyereken fogok spórolni,de ha lehet venni olyat is,akkor inkább..ugye értitek?
2009. júl. 7. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi új babakocsit vettünk 25 ezerért,(mindenféle tartozékkal) igaz, hogy nem márkás, lengyel gyártmányú, de nagyon bevált. Egy éves koráig használta a kislányom, most is úgy néz ki, mint az új, pedig sokat használtuk, mert lakásban lakunk. Azután nagymamához vettünk egy márkás használt kocsit, aminek úgy tűnt, nincs semmi baja, de elég rozoga lett. Szerintem, ha nem tudod élőben megnézni, legyél vele óvatos. Egyébként hét hónapos várandós voltam, mikor megvettük.

A rosszindulatú, nevetséges, eszement babonákat a szüléssel és a babákkal kapcsolatban pedig engedjétek el a fületek mellett. (1. válaszra utalva)

2009. júl. 7. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém volt mert a barátnőm odaadta az övét,tehát használtat használtunk!a babámnak semmi baja nem lett tőle,nem ezen múlik!Amúgy meg én nagy teszveszes vagyok,és ha nem kaptunk volna akkor ott veszek jó minőségű babakocsit(a sportkocsit ott vettem).Amúgy tényleg a 22000ft-os új kocsi az nem a legjobb minőség,az biztos!Ennyiért már kapsz jó minőségű használtat is.

A zsibvasar.hu is ilyen oldal,de olcsóbb a teszvesznél!

2009. júl. 7. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!