Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos baba még nem áll...

11 hónapos baba még nem áll fel kapaszkodva sehol, bútorok mentén se? Ez már baj vagy még nem?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egyformán fejlődnek és minden baba más, de félek hogy valamit elnézek. Viszonylag későn kezdett el forogni, ülni, mászni is, de olyan furcsa nekem hogy más babák már 6.5-7-8-9 hónaposan legkésőbb felállnak, a miénk pedig még mindig nem. Megállítva megáll egyébként, nem rogyik össze, mászni szépen mászik. Na de hogy lesz ebből járás?
2012. jún. 24. 07:31
 1/3 anonim ***** válasza:
12 hónaposan lépegetett kapaszkodva a lányom,addigra is kell elvileg,úgyhogy még van idő.
2012. jún. 24. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi!Abból lesz járás hogy már szépen mászik.Oda megy majd vmi bútorhoz megkapaszkodik feltérdel és feláll.Akkor kellene aggódnod ha nem is mászna.
2012. jún. 24. 10:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Iszonyú gyorsan mászik egyébként meg lépcsőre is felmászik, feltérdelés is megy meg hogy egyik lábát már térdelésből talpra teszi, de felállás nem megy neki. Gondolom akkor nem lehet az izmával baj, hiszen akkor ezek se mennének.
2012. jún. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!