Másnak is olyan furán ül a babája a 9-36kg-os babaülésben? (Babám 10 hónapos és 9,5 kg)
Gondolj bele, mekkora különbség van egy 9 kg-os, meg egy 36 kg-os gyerek között......
Az ilyen ülés nagy átverés, mert a picinek sem tökéletes, meg a nagynak sem. Sajnos először 0/9-18 kg-os, aztán utána 18-36 kg-os kell.
nem tudom, h milyen ülésetek van, nekünk stm 9-36 kilós. kicsit sem ül benne furán, nem tudom mire gondolsz.
az meg h átverés... miért??? természetesen nem abban az állapotban ülnek benne 1 évesen mint 12 évesen. ki kell belőle szedni a szűkítőt, a fejtámlát, oldalát ki-és széthúzni és máris nagyobb. ahogy nődögél a baba, úgy alakítod át az ülést.
Azért írtam, hogy átverés, mert az ember spórolási hajlamát használják ki. Meg kell tanulni, hogy az univerzális dolgok igazából semmire sem tökéletesek. Ennyi erővel vehetnél 1 éves gyereknek 35-ös cipőt...
Az életük többet ér pár ezer Ft-nál!!!
Azért spórolás(nak látszik), mert így csak egyet veszel a kettő helyett.
Emellett a 9-18 kg-osok sokkal jobban dönthetőek, ami jobb a piciknek.
Én sem roongyrázásból veszek kettőt. Sőt nem is újat vettem, hanem egy alighasznált 60 ezrest 25-ért. Jól tartja a gyereket(9,5 kg), kényelmes Neki, imád benn utazni. Értsd meg, hogy az az ülés, ami balesetkor megvéd egy 30 kg-os gyereket, képtelen ugyanerre egy 10 kilóssal! Ez képtelenség!
Nem azért nem tudja megvédeni, mert elkopik.....Nem hiszem el, hogy nem fogod fel!!
Egy ülés akkor véd rendesen, ha illeszkedik a gyerek tastéhez SZOROSAN! Az az ülés, amibe belefér egy 36 kg-os gyerek, hogy védi meg a 12 kg-os babát?????
Csak nézz meg egy autóversenyt(Pl Forma 1), mindenkinek saját ülése van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!