Melyik babakocsi? Tapasztalatok, észrevételek esetleg vélemények?
Lányom már 9 hónapos és szeretnék neki másik babakocsit.
A stokke v3 és a Mima Xary (esetleg Kobi)tetszik stílusában. Ismeri valaki mind a két babakocsit?
Melyik a magasabb??? Sokat járunk kávézóba, éttermekbe így mindenképpen olyat szeretnék amit oda lehet asztalhoz is tolni ami a stokke babakocsik külön tulajdonsága. Viszont a mima ugyan akkorának tűnik. Ennek jobban tetszik az alakja. Mind a kettő elég nagy pedig kicsinek tűnnek és ha nem látom a saját szememmel azt sem nagyon hittem volna el. Így most nem igazán tudom, hogy melyiket érdemesebb megvennem.
A Stokke a nagyobb. A Mima kicsi.
Amiben a Stokke jobb: -nagyobb, -egy kézzel irányítható, -magasabb, -puhább az ülése, -mélyebb is az ülése, -könyebb tolni is, -könyebb a váz, -nagyobb a pakoló rekesz, -sokkal több kiegészítővel lehet,,feltuningolni", -van lehetőség téliszettet venni rá ami teljesen szigeteli a picit míg a mimához max 1 lábzsákot vehettem.
A Mimától többet vártam volna. Talán, ha előtte nem veszek Stokke-ot itthonra, akkor megfelelt volna az is, de így a kettőt összehasonlítva a Mima sehol nincs a Stokkéhoz képest. Az én lányom, már 1 éves. Talán egy 6-7 hónapos baba jobban nézne ki a Mimában. Egyébként érdekes, mert én azt hittem a Stokke egy kisebb babakocsi amiben majd nagyobb korában fog feszengeni. Aztán mikor megérkezett köpni-nyelni nem tudtam milyen baromi hatalmas. Ez után pedig a mima nagy csalódás volt. Bár elsőre jobban tetszett az üzletben. Aztán mikor beleültettem a kislányomat miután megvettem és elindultunk a ,,próbasétára" már eléggé megbántam. Végülis nem igen fogjuk sokat használni. Aki a 2 kocsi között vacilál annak mindenképpen a stokke kocsit ajánlom, mert kb egy tizes skálán ha a stokke 10 akkor a mima mellette max egy 3-ast érhet el. Önmagában nem olyan vacak kocsi, de próbáljátok ki a stokke kocsit és rájösztök mire beszélek. Nagyon az anyukák igényei és kényelme szerint készült a babakocsi illetve a babáknak mindenféle környezethez való alkalmazkodásához. Ez a kocsi tényleg kényelmes. A lányom végre tényleg jókat alszik a babakocsiban. Azoknak a babáknak pedig kifejezetten ajánlott akik ,,nem szeretnek kocsizni" és csak ölben akarnak lenni, mert a magasság miatt olyan, mintha ölben lennének(persze nem annyira meges, de hasonló perspektívát láthatnak).... Nekem fekete pontos lett a MIMA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!