Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesen mennyit kellene...

1 évesen mennyit kellene aludni napközben? 1x vagy 2x már az sok?

Figyelt kérdés
Lányom jövő héten egy éves! Éjszakát gyönyörűen végig alussza, reggel 8kor tökéletesen pontosan ébred és kiabál hogy mammma (nemtom hogy lettem ez) :D :D Szóval ezzel nincs is gond! Viszont olyan 10 körül kéredzkedik ölbe meg nyafog jelezvén hogy még álmos......! Beviszem leteszem és csucsuzik 1 órát....! Ez a délelőttünk! Így bírja fél 3-ig 3-ig! ekkor megint van egy alvás egy másfél órás! Este fél 9kor fürcsi és 9kor elalszik! Mikor ezt levezettem egy rokon anyukának kikerekedett a szeme hogy hát az ő kisfia egy évesen már csak egyet aludt (jelzek hogy 11-ig téblábol a lábuk alatt este és 2 éves) Szóval szerintem az sem jó! Szerintetek? Ti 1 éveseitek hogy, mennyit alszik napközbe?

2012. jún. 23. 09:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kisfiam 11 hónapos korától kezdve 1x aludt napközben. Most 3,5 éves, már ezt sem igényli sajnos.

Kislányom 1 évesen 3x aludt. 7 óra felé ébredt ébredt, és 10-kor, 13-kor és 16 óra felé is aludt legalább 1-1,5 órát.

Most 14 hónapos,2 hete állt át a napi 2x-i alvásra. Délelőtt és délután is alszik úgy 1,5-2 órát. Az éjszakát 2 hónapos kora óta átalussza, Őt még a fogzás sem zavarja. Leteszem az ágyikójába, leteszi a fejét és 1 percen belül, szó nélkül alszik.

2012. jún. 23. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez tényleg babafüggő. Az én kislányom is 1 éves. Éppen úgy aludt, mint a tied kb 1hónappal ezelőttig. Azóta később ébred reggel (most is alszik még, pedig egyszer sem ébred az éjjel), igy 10kor már nem lehet lefektetni. ebéd után alszik 2-2,5 órát és estig fent van. Mondjuk így jobb, mert könnyebb a napot beosztani, mert amikor 2x aludt, akkor nehezebb volt elindulni bárhova is vele. Viszont annak az volt az előnye, hogy több mindent tudtam megcsinálni mellette :)
2012. jún. 24. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!