Hajnövesztő (mód) szer babáknak?
Most telt be a telitalpas topánom. Tud valaki bármiféle módot arra, hogy a lányomnak (8 hós) minél hamarabb nőjön a haja? Mittudomén, csigafűvel kenegetni, éjszaka a telihold alatt táncolni vele, csalánnal csapkodni a fejét, ősi imák, hajnövesztőszer babáknak, vagy bármi?
Tele van a fentebb említett lábbelim azzal, hogy mindenki le van döbbenve, amiért kopasz a gyerek. (Nem kopasz, van egy picike haja, sötétbarna, de még ritkás, alig egy centis). Csak naponta kapom meg séta közben öreg néniktől, hogy "hát ez nem is lány, mert nincs haja".
Anyós meg aztán végképp rátesz egy lapáttal, mikor hetente elmondja az összes rokonnak, ismerősnek, barátnak, hogy tutira nem a fiától van a gyerek, mert a másik fiának mindkét lányának ilyenkor már copfba volt fogva a haja, és milyen dús volt, és most is milyen szép hosszú...
Ötlet? (Már azon kívül, hogy sz*rjak rá, eddig azt csináltam, de nem bírom tovább. A kedvesen szép szavakkal hárítás is kipipálva, semmit sem ér.)
Nálunk ugyanez a beszólás megvolt: biztos nem az ő tökéletes fia az apja, mert ő már ekkor kúszott/ült/járt/agyműtétet végzett stb. Ráadásul kevés haj, az sem göndör (bár ezt ilyen rövidnél még nem is lehet megállapítani) és a szeme sem kék....
Nekünk is pont 8 hónapos kislány.
Szerencsére a párom leszereli. Először próbálta normálisan megmagyarázni, hogy ez mindkettőnknek sértő, most meg már poénra veszi. Utoljára azt válaszolta, hogy hát tényleg semmi nem biztos, elég sokan voltunk azon a 2 napos szexmaratonon :-))
Nálunk meg pont fordítva van!
Azért nézik kislánynak 6 hónapos fiamat,mert annyi haja van, mint egy két évesnek!:)
Nem veszem fel! Volt, hogy nem is javítottam ki az utcán a nénit, hanem megköszöntem a bókot és továbbálltam!:))
Ne foglalkozz senkivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!