Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hajnövesztő (mód) szer babáknak?

Hajnövesztő (mód) szer babáknak?

Figyelt kérdés

Most telt be a telitalpas topánom. Tud valaki bármiféle módot arra, hogy a lányomnak (8 hós) minél hamarabb nőjön a haja? Mittudomén, csigafűvel kenegetni, éjszaka a telihold alatt táncolni vele, csalánnal csapkodni a fejét, ősi imák, hajnövesztőszer babáknak, vagy bármi?

Tele van a fentebb említett lábbelim azzal, hogy mindenki le van döbbenve, amiért kopasz a gyerek. (Nem kopasz, van egy picike haja, sötétbarna, de még ritkás, alig egy centis). Csak naponta kapom meg séta közben öreg néniktől, hogy "hát ez nem is lány, mert nincs haja".

Anyós meg aztán végképp rátesz egy lapáttal, mikor hetente elmondja az összes rokonnak, ismerősnek, barátnak, hogy tutira nem a fiától van a gyerek, mert a másik fiának mindkét lányának ilyenkor már copfba volt fogva a haja, és milyen dús volt, és most is milyen szép hosszú...

Ötlet? (Már azon kívül, hogy sz*rjak rá, eddig azt csináltam, de nem bírom tovább. A kedvesen szép szavakkal hárítás is kipipálva, semmit sem ér.)

2012. jún. 22. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Atya világ. Szegény te, meg a babád. De idióta emberek vannak a földön. Nem nagyon tudok módszereket, de talán ha érzéssel körkörösen masszíroznád a fejecskéjét, talán segítene, mert jót tesz a vérkeringésnek. Csak azért nem írom, hogy sz@rd le őket, mert kérted...na de akkor is amúgy, sz@rd le őket!
2012. jún. 22. 22:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy neked ez nem vigasz,de a nagyobb lányom haja 3 évesen volt akkora mint most a kicsinek.Ezt úgy képzeld el hogy 3 évesen sem volt akkora haja hogy félre csatoljam nemhogy copfba fogjam.Na mára már 6éves derékig ér a haja,pedig semmit nem csináltam vele.Nyugi(tudom hogy nehéz,főleg így hogy még szekálnak is vele)meg fog nőni neki is a haja.Mást pedig nem igazán tudok tanácsolni a letojáson kívül.
2012. jún. 22. 22:26
 3/13 Sókristály ***** válasza:
100%

Bocsi, de megmosolyogtattál :-)

Barátnőm ikrei közül a fiúnak ennyi idős korában lánvörös, sűrű, simán két copfba fogható haja volt (kipróbáltuk a poén kedvéért), a lányának meg vagy másfél éves koráig néhány szál fél centis szőke pihe. Gondolj bele, hogy Ő miket kapott!

Sajnos más ötletem nincs, mint 3x1 lesz@rom tabletta utcára menés előtt.

2012. jún. 22. 22:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor jól sejtettem, hogy nincs remény. :) Viszont legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül :D
2012. jún. 22. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:

nénik ellen kalap, anyós ellen a megszoksz vs megszöksz utóbbija ;)

amúgy azt mondják, hogy kopaszra le kell tolni a babahajat és akkor a rendes haj előbb kinő. babona szerint meg 1 éves koráig nem szabad hozzányúlni, különben hamar ki fog hullani vagy valami ilyesmi ;)

2012. jún. 22. 22:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Fiamnak is nagyon gyér haja volt. Miután géppel letoltuk, azóta sokkal sűrűbb, több és erősebb a haja (és jó gyorsan is nő neki).

Oké, tudom: patt helyzet, mert lányod van - ha letolnád azt a kevés haját, akkor meg azért osztana a környezeted.

2012. jún. 22. 23:21
 7/13 anonim ***** válasza:

1 éve koráig tar kopasz volt a lányom, a napfényben még fény lett is a feje:) én mindig ruhácskát vagy szoknyát adtam rá, hogy lehessen látni lány, fülbevalót is kapott. Amúgy tényleg meg nem mondta volna bárki hogy fiú-e vagy lány ha nadrág volt rajta.

Akkor szépnek láttam, de most vissza nézve a képeket hááát, nem is volt annyira szép:))) az a kopasz dagi feje, de cuki volt.

De a lényeg, 1 évesen elkezdett pelyhezni a feje, fél év alatt lett egy 5 centis haja, de olyan göndör, mint a Bárány! Próbáltam csajossá tenni, csattot rakni bele, de kivette, vagy kiesett, meg féltem megeszi.

2 éves korára már kleos fazon gyűrű göndör haja lett, lehetett neki 1-2-3 copfot csinálni, csattokal tele rakni, igazi kis csaj lett. 3 éves korára pedig már vizesen a háta közepéig ér, de felugrik neki, így még mindig kleos fazon.

Szép vilàgos barna, göndör haja lett, amiről soha nem is álmodtam!

2 havonta vágom a végét neki, mert kócolódik, seprűsödik, de vágás után mintha jobban nőne, és többnek is látszik, mert valahogy tömören lesz, és nincs a végen az az elvékonyodott rész.

Majd megnő a lányodnak is, akkor még szebb is lesz neki mint az uncsitesóknak!

Egy szép kalap tényleg sokat dob, vagy egy hajpánt!

2012. jún. 22. 23:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányomnak se volt szinte semmilyen haja,aztán fogtuk, a kicsi ,vékonyka haját letoltuk géppel 1 mm-re. Utána szépen megnőtt és dús haja lett. Most 3 éves. Kb. 2 éves korára lett normális haja:o)

Tegyél rá kalapot,ilyen melegben ugy is kell:o)

2012. jún. 23. 07:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Az én lányom 2 éves, és még mindig agyon gyér kis semmi haja van.és nem is nő neki egyformán :O A feje búbján ilyen kb.összefoghatatlan 3-4 cm hajacska,amit még a kis hajcsattok sem fognak meg,kicsúsznak.Hátul meg két ügyes vékony copfikát tudok neki kötni,mert már lehet akkora a haja 10 cm körül,de csak ennyi.Tavaly engem is szekáltak a banyák,hogy kopaszra vele! mert,hogy attól nő.Eszembe sem jutott.Kalap,hajpánt kollekcióval dobtuk fel és idén is trendi kiegészítők.

Megnő Neki,nem minden gyerkőcnek lehet,hosszú,dús haja.De még magától kopasz kisgyereket sem láttam.

2012. jún. 23. 08:37
 10/13 anonim ***** válasza:

A lányom 10hónapos múlt és neki is alig van haja és az is szőkés,szóval napon mintha nem is lenne.Én ilyen beszólásokat nem kaptam,de nem tennék zsebre amit válaszolnák...

Pár hónapja mi is letoltuk neki nullás géppel,utána gyorsan kinőtt neki és láthatóan sűrűbb is lett,de csoda nem történt,sajnos,úgyhogy csak reménykedem,hogy egyszer lesz neki hosszú haja is:)

2012. jún. 23. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!