Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek le nyelhetett -e...

Szerintetek le nyelhetett -e a 10 hónapos kislányom egy díszhalat /molly-t/. Ugyanis nincs meg az akváriumban és a múltkor is kiugrott egy de az meglett. De ezt most sehol nem látom és a földön sem volt. És ha igen mi baja lehet tőle? Ez komoly!

Figyelt kérdés

2012. jún. 22. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon aranyos kérdés!:-) Remélhetőleg nem ette meg, de ha igen, nem hiszem, hogy baja lesz.
2012. jún. 23. 09:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 23. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ehette meg,mert az a halacsak izgő-mozgó+csúszós is és nem olyan egyszerű megfogni egy ilyen korú babónak.Lehet tényleg a többi hal falta fel; nálunk rendszerint ez van és fogy a hal állomány.DE ha esetleg mégis nagyon ügyes volt a gyerkőc,tuti nem lesz baja.
2012. jún. 23. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sem tudta megfogni. Lányom még a kisebb ananászdarabkát sem tudja felcsippenteni, mert kicsúszik a kezéből. És ugye a hal is csúszós.
2012. jún. 23. 10:14
 15/17 A kérdező kommentje:
A rejtély megoldva.a Molly egy csigaházba volt beszorulva.Szegény nem élte túl a kalandot. :( De legalább tudom hogy nem ette meg a gyerek. :)Még egyszer köszi mindenkinek a válaszokat!!!!!!!!
2012. jún. 23. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez jó hír :)
2012. jún. 23. 21:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Mollynak nem jó hír :(
2012. jún. 24. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!