Mindenkinek ilyen jó a sudocream?
Figyelt kérdés
Én lányom születése óta vagyis 8 hónapja ezt használom és nagyon megvagyok vele elégedve.2009. júl. 6. 21:56
1/13 anonim válasza:
Én is csak a legjobbakat tudom mondani róa!3 éve használom,mindkét gyerkőmnél.A gyógyszertári ment a kukába,attól páviánseggűek lettek.Sőt,magamon bikinivonal borotválás után is használom,szuper!!!10 évig szenvedtem a szőrtüszőgyulladástól,akinek volt már,tudja,milyen...Amióta a sudocremet kipróbáltam,ezt a problémát is elfelejthetem :)))
2/13 anonim válasza:
Mármint a gyógyszertári popsikenőcs ment a kukába...
3/13 anonim válasza:
Igen mi is ezt használjuk.Szerintem a legjobb.Ápolónőként is mindig ezt használjuk,fekvőbetegeknél.Mi csak ugy hivjuk csodakrém.Mivel kevés mennyiségűt kell kenni,sokáig elég is.A Neogranormon is jo,de azt nehéz lemosni a babákrol,főleg a ráncokbol.
4/13 anonim válasza:
Nekünk is bevált popsira. Sőt égésre meg csípésre is jó.
5/13 anonim válasza:
Előző vagyok.A gyogyszertáritol,nállunk is jelentkezett a "páviánsegg":)
6/13 anonim válasza:
1-2 hétig használtam, amit a korházban ajánlottak, aztán váltottunk sudocremre, azota csak azt. konnyen kenheto, kellemes az illata (amit még prbáltunk, az jo volt, de budi...) és segít.
16 honapos a nagyfiu.
7/13 anonim válasza:
Mi is azt használjuk,csak rá van írva,hogy naponta 3x kell vele kenni a popsiját,én minden alkalommal azt kenem.Ti is?
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is minden pelenkázzásnál használom.
2009. júl. 6. 22:35
9/13 anonim válasza:
8 hónapos a lányom, mi is ezt használjuk.
Amikor kipirosodtak a hajlatai a babámnak, a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta, hogy Sudocrem-mel kenjem. 2 nap alatt elmúlt tőle. A popsija is gyönyörű.
Nagyon gazdaságos, 250 g 5,5 hónapig elég volt. Eleinte mindig kentem, most csak a reggeli első pelusnál, kaki után, fürdés után. Így 5-6 pelusból 1-2 van cserélve krémezés nélkül.
A gyógyszertárit 1 hét után én is kidobtam. Sárga volt, zsíros, büdös, csomós, nehezen kenhető. Undorító volt!
10/13 anonim válasza:
Az én kisfiam nagyon izzadós, és gyakran bepirosodnak a hajlatai. Bekenem sudocream-mel, fél óra, és már nem látszik. 2 hónaposan, (most 4,5 hónapos), teljes egészében lejött a bőre a lábhajlataiban. Doktornéni által felírt "csodakrém" semmire sem volt jó. Bekentem sudocream-mel, az hozta rendbe. Szóval, egy szó, mint száz, csak ajánlani tudom én is mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!