Angliai anyukak, milyen gyogyszerek vannak nektek otthon mindig es ezeket hol vasaroljatok, hol kedvezobb?
Nekünk most fogyott el a Vigantol, a Tescoban vettem helyette D-vitamin tablettát, ezt porrá töröm. Paracetamol helyett Calpol szirup, Nurofen van, orrcsepp van (azt hiszem, Decongestan spray a neve, de Otrivin is van), fürdetőkrém helyett Aquous cream, ez Tescoban a legolcsóbb. Hasmenésre, hányásra van valami rehidráló por, a neve nem jut eszembe, majd megnézem, megírom.
Kúpot én otthonról hoztam mindenfélét, itt egyedül paracetamolt lehet kapni, de baromi drága. Megfázásnál jó az Olbas inhaláló csepp (ennek is van gyerek-változata).
(És szerintem a Boots-ban s.gg hülyék dolgoznak, gőzük sincs a dolgokról, akinek mégis, az tutira nem angol :-))
Szia, itt utolsó!
Hoztam lázcsillapító kúpokat, amiket a doki felír (Germicid-C, Aminophenazon, Nurofen), kérdezd meg a dokidat, Ő melyiket ajánlja. Én jobbnak láttam mindenből hozni :-)
Bocsi, nem tudtam megnézni a hasmenés-elleni cuccokat, de holnap tényleg utána járok, remélem, még nem lesz késő!
Vannak fogzásra is kencék, pl. Dentinox vagy Bonjela - ez utóbbit én mindig tartok itthon, mert olyankor is nagyon jól jön, ha beüti a kis száját, és felreped :-( Sajnos nálunk sokszor előfordult már ...
Köhögésre Tixylix szirup!
(Nekünk NHS kártyánk nincs, így ebben nem tudok segíteni.)
Hirtelen ezek jutottak eszembe ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!