Miket eszik 8 hós babátok uzsira, gyümölcsként? Krémtúrót, kiflit, babapiskótát lehet már adni? Foga még nincs.
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 18:48
1/4 anonim válasza:
Kiflit és Danonino-t szoktam neki adni vagy házi készítésű gyümölcsjoghurtot. Szerintem a babapiskóta is mehet, én babakekszet szoktam neki néha adni. Arra nagyon figyelj, hogy ne harapjon túl nagyot, mert arra fog nélkül is képesek. Az enyém is nagy művész e téren, pedig egy foga sincs.
2/4 anonim válasza:
szia! én is most próbálom a danoninot nem sok sikerrel, babapiskótát nem merek és kiflit sem, a kekszet próbáltam, de tényleg nagyobbat leharapott és öklendezett tőle. Két foga van.
3/4 anonim válasza:
jah és uzsira gyümölcsként az üveges gyümölcsöket adom neki, de lehet már otthon turmixolni őszibarackot is. szokott még tejpépezni is.
4/4 anonim válasza:
alma, banán, sárgadinnye, barack..én ezeket adom neki. Meg krémtúrót, van a Tesco-nak ilyen 6 50g-os kiszerelése gyerekeknek. Az 188 Ft, én olyant szoktam. Meg háztartási kekszet, babapiskótát. Igaz, nekünk már a 8. fogacska bújt ki a napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!