Mennyi idős koráig kell kissapit adni a babára ha kiviszem. Kislányom 1,5 hetes gondolom neki még kell, de meddig? Mikor vihetem ki sapi nélkül?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 18:39
1/6 anonim válasza:
Majg jövő nyáron! Ha nincsen hosszú haja, akkor egy nagyon vékony sapit szerintem idén mindenképpen adjá rá! Főleg ha esetleg nap is éri! Kislányom 6 és fél hónapos, nekünk van egy nagyon aranyos kendőnk, én azt adom eá mindig! Szellőzik is a kicsi feje és a nap sem éri! :-) És eszméletlenül aranyos benne!!!
2/6 anonim válasza:
Szia! Még nagyon picurka a kisbabád, adjál rá egy vékony kis sapit, vagy egy kis kalapot ami a fülét védi, mert hamar begyullad neki a kis füle.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Az én babókám szerdán lesz 3 hetes, tehát elég fiatalka. Én nem adok rá sapkát, ha kiviszem akkor sem, mert nagyon nagyon meleg van, szegény így is mindig úgy átmelegszik. Nem jó nekik az sem, ha be vannak öltöztetve. Amikor hoztuk haza a korházból, meg amikor kicsit hűvösebbre fordult, csak akkor adtam rá sapkát. Szerintem ki kell tapasztaln, hogy a te babád hogy viseli a meleget, mert gyerekfüggő.
4/6 anonim válasza:
Az én kisfiam május közepén született és egyáltalán nem hordott sapkát(a khzban sem adtam rá,dög meleg volt bent).Naponta másfél-2 órát sétáltunk vele mégsem lett semmi baja...ma már 14 hós nagy legény.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 6. 21:12
6/6 anonim válasza:
6 hetes most a babám, én sem adok rá ebben a melegben sapkát. Az a lényeg, hogy ne érje nap a kis fejét (meg egyáltalán a testét sem) és ne kapjon huzatot sem. Nem jó, ha túl vannak öltöztetve, a fejének sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!