Adnatok 11 honapos babanak tejet, ha teljes mertekben eluzasitja a tapszert?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan kezdenetek es milyen tejet? Ha nem,akkor mivel potolnatok a tapszert es meddig varnatok a tejjel? A babam nem allergiaas, sajtot,turot,joghurtot mar eszik.2012. jún. 21. 20:23
11/14 anonim válasza:
Én is adtam a 11 hónapos lányomnak. Először 1.5-öst, majd amikor már egész adagot ivott belőle akkor 2.8-e
asra váltottam.
12/14 A kérdező kommentje:
Moira! Es hogy kezdted, milyen adaggal? Es milyen markajuval? Es forralod? Koszi.
2012. jún. 23. 12:02
13/14 anonim válasza:
Nem forralom. Mivel mi a legolcsóbb 1.5-öst vesszük, ezért nem vettem külön más fajtát neki. Végülis mindegyikben ugyanaz van. Először csak egy kiskanállal kapott, aztán másnap már 4-5öt, harmadnap meg már 50ml-t. Ekkor váltottam 2.8-asra, mert reggelire már csak tejet kap (elfogyott az anyatej) és ez mégiscsak táplálóbb, mint az 1,5-ös.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ neked és a többieknek is persze.
2012. jún. 23. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!