Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes babám ma átaludta az...

7 hetes babám ma átaludta az éjszakát, nem korai ez még?

Figyelt kérdés
Este 22.00-tól reggel 06.30-ig aludt.
2009. júl. 6. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Az enyém kb 4 hetes korától átaludta, szerintem nem baj. Ha szépen gyarapodik a súlya, akkor biztos eszik eleget és nem baj, ha kimarad az éjszakai kaja.
2009. júl. 6. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Az egyém születés napjáto meg a korházba se kel fel egész jészka nem baj az a lényeg hogy nappal jol egyel akkor az elég neki ö tudja mi kell neki
2009. júl. 6. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
nem korai,inkább örülj neki hogy tudsz pihenni.
2009. júl. 6. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. júl. 6. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem korai. az enyém 6hetes korától...jó pihit!:)
2009. júl. 6. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! AZ enyém is 7 hetes korától aludta át az éjszakát, 19 órától reggel 5-ig, de nem mindig marad így, most örülj hogy pihenhetsz éjszaka.
2009. júl. 6. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Az én fiam is átaludta egyszer-egyszer abban a korban az éjszakát. Én meg örültem, hogy tudok pihenni. Aztán újra elkezdett egyszer-kétszer kelni egészen 6 hónapos koráig. Azóta újra átalussza és csak néha ébred fel éjjel. Használd ki, hogy tudsz pihenni.
2009. júl. 7. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!