Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adhatnék még neki? Ötletek?

Mit adhatnék még neki? Ötletek?

Figyelt kérdés

10.5 hós kislányom van.Ugy érzem totál megfeneklettem kaja ügyben.leirnám mit eszik,és jo lenne ha kiegészitenétek, hogy mit adhatnék még neki,recept is jöhet.4 foga van,de felül nem az elsők jöttek ki hanem a szemfogak :-).nincs veszélyérzete a legnagyobb dolgokat is le akarja nyelni.eszik darabosat, meg maga is falatozik.

TEhát:-alma,körte,banán,meggy

-kenyér,zsömi, vaj,sajt,pufi

-krumpli,rizs,csirke,pulyka,répák, spenot, kafiol,zöldbab,sütőtök,borsó,brokkoli(nem szereti),tojássárgája,liszt.

kész babakajákbol kap:tejberizspép,kekszes-piskotás tejpép,sztracsis tejpép,vaniliás-csokis babapuding néha.

Mi jöhet még?

2012. jún. 21. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Folyami hal, levesek (pl. paradicsomleves, borsóleves, húsleves), padlizsán (pl.padlizsánkrém kenyérrel), kapros tökfőzelék, sárgadinnye, nektarin, sárgabarack, sóskamártás, paradicsomos krumplifőzelék. Nekünk a gyerekorvos tanácsolta, hogy saját ételeinkből is kóstoltassuk, így 9 hónapos babám kapott már pl. pörköltet és rántottát is:)
2012. jún. 21. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
9,5 hós a fiam, és van egy nagyobb lányom is. Én már adtam virslit, joghurtot gyümölccsel, májkrémes kenyeret, csirkemellsonkát, paradicsomszószos tésztákat, leveseket, sóska, spenót. Bébiételből csak olyat veszek, ami nem szezonális, vagy nem csinálnám meg. Pl. lazac, halas ételek, stb. Hirtelen ennyi jutott eszembe az általad felsoroltakon kívül. Ja és szoktam venni üveges marhahúspépet, azt bármibe belerakhatod (Müller).
2012. jún. 21. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit: nekünk ajánlotta az orvos a felnőttételek kóstoltatását, tegnap palacsinta volt, zöldborsólevessel.
2012. jún. 21. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!igen, már kostoltatom én is a mi ételeinket,csak az még nem tesz ki gy adagot nálunk.köszi mégegyszer.
2012. jún. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!