Füllyukasztás! Mennyi idős volt a babád? Hogy viselte? Meddig fájt neki? Este nem aludt nyugtalanul emiatt? Nem lázasodott be?
Hű, hát mi a kórházban csináltattuk meg, 4 napos volt akkor.
Észre sem vette, végigaludta az egészet, egy csepp vére szivárgott ki, de nem volt lázas, semmi ilyesmi.
Náhány napig kenegettük neki kamillateával, azóta sincs vele probléma, most 7 és fél hónapos.
szia!
Kb. 6 hónapos volt a csajszi, mikor megcsináltattuk. Sírt rendületlenül, de a hölgy gyorsan "belőtte". Mi ilyen "kapszulás" fülbevalót kaptunk, nem tudom hányféle, fajta létezik még, nekünk azt mondta kb. 1 hónapig alkoholos vattával kell kenegetni, meg néha forgatgatni.
Az én kislányom 2 hónapos volt, mikor a kozmetikus kilőtte a fülét. Kicsit sírt, de mikor felvettem kb. 15 másodperc múlva megnyugodott. Szerintem nem fájt neki nagyon maga a lyukasztás. Jobban sírt előtte, mikor le kellett fognunk a fejét hogy be lehessen jelölni hol lesz a lyuk. Utána nem volt gondja vele.
Aztán rá 6 hétre ki akartam cserélni a belőtt fülbevalót aranyra, na azt nem tudtam, mert már akkor is sírt mikor kivettem a fülbevalót a füléből + az egyik fülén elkezdett vérezni a lyuk... Aztán végül a védőnő cserélte ki neki a fülbit. Azzal már csak annyi gond volt, hogy rá kb. 2 hétre megint egy icipicit elkezdett vérezni a lyuk, mivel hason alszik a lányom és rengeteget forgolódik, dörgöli a fejét, gondolom emiatt. Akkor lealkoholoztam neki, pár napig kentem Bepanthennel és azóta nincs gond vele. Most 5 hónapos.
Ha legközelebb tehetném minél előbb lyukasztatnám ki a fülét.
Az én kislányom 4 hónapos volt mikor kilövettük a fülét.Semmi gond nem volt.Persze sírt egy kicsit de hamar megnyugodott,nem fájt neki utána,nem volt nyugtalan és nem lázasodott be.A kozmetikusom csinálta azt mondta 6 hétig kell bent hagyni azt a gyógyfülbevalót.A rendes aranyat is ő rakta be neki.Őneki jobban hagyta hogy kicserélje mint nekem.
Nem rosszabb egy oltásnál.
7hónapos volt a lányom amikor kilövettük neki a kozmetikussal.Nem sírt egyáltalán,csak az idegesítette,hogy nem látta,hogy mit csinál a "néni" azzal az "izével". :D
Mindenáron szét akarta szedni a lányom a füllyukasztó pisztolyt.
Nem fájt neki és később sem gyulladt be,sőt alvásnál sem zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!