Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes teljesen vízszintesig...

Érdemes teljesen vízszintesig dönthető sportkocsit venni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
szia.szerintem érdemes,mert hogy rakod be ujszülött babádat?őt még nem rakhatod döntve.olyat vegyél ami több fokozatba állítható.rengeteg a választék.00mi 6hósak vagyunk,ő már döntve utazik,de amikor elalsiknagyon kényelmes neki,hogy visszintbe tudom dönteni.
2009. júl. 6. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
igen szerintem is az kell!az ujszülötteket még nem tologatgathatod felültetve!
2009. júl. 6. 13:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocs, nem írtam hogy nem újszülöttnek kell hanem most akarunk sportra váltani 5 hós a babóm
2009. júl. 6. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindenképp jobb ha le tudod dönteni teljesen. Kényelmesebben tud benne aludni :)

2009. júl. 6. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
5 hós babának már nem szükséges a teljesen vízszintesig dönthető kocsi (akkor sem, ha elalszik). Elég a 150 fokig dönthető.
2009. júl. 6. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennyi idős babának nem fontos.

A miénk is 150-es, jókat alszik benne a lányom, ha úton vagyunk.

2009. júl. 6. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy elég a 150 fokig dönthető. Nekünk is ilyen babakocsink van, és nagyon jókat tud így is szundizni benne, nincs szükség arra, hogy teljesen vízszintesben legyen.
2009. júl. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!