Ajánlanátok vízszintesig dönthető sportkocsit? Ami könnyű és elég nagy a fekvőrésze, olyat keresnénk.
Én is most készülök venni és pár napja feltettem a kérdést az alábbi babakocsival kapcsolatban. Nézd meg!:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én most ilyet vettem csak sport részt le van árazva persze nem írtad mennyiért szeretnél! Nagyon szeretem!! elötte Pirre cardin volt utáltam!!! Nagyon könnyű tolni és a fiam 3 órákat alszik benne ha sétálunk:)
Szia, nekünk ilyen van:)) pont piros is, de ez csak azért, mert az az egy szín volt ott és akkor:D jár hozzá lábzsák is, és valóban egyszerűen és fokozatmentesen lehet dönteni, én imádom! és tényleg csak 6.5 kg! :D
ilyesmik, de nem tudom melyik dönthető vízszintesre, most csak külsőket mutattam neked.. egyik sem az enyém, gondolom sejted:)
Viszont ami miatt még a mienk tetszik, hogy széles tere van az ülőfelületnek, tehát télen nagykabátban sem "szorulhat" be, nyomorog keskeny helyen a bébi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!