Lehet ennyire étvágytalan a melegtől?
Figyelt kérdés
Fiam 10 hós, már a második napja nem akar semmi ételt elfogadni. Éjszaka álmában adtam neki tápszert, kétszer. ennyi volt a napi kajája. ezen kívül néhány falat banán, meg kenyér, de rendeset nem evett. ma ugyanez a helyzet. már egy óra, és még nem evett ma semmit. mit csináljak? hagyjam? inni iszik folyadékot, azzal nincsen baj. 2-3 óránként alszik egy órát, elfárad. Bezavarhat a hőség ennyire, vagy vigyem orvoshoz? MIkor fent van jókedvű, játszik, mászik, járkál, szóval nem tűnik betegnek.2009. júl. 6. 13:08
1/3 anonim válasza:
De lehet ám! Igaz, hogy az én kisfiam még csak 5,5 hós, de 4. napja alig eszik! Mióta bejöttek ezek a 30 fokos melegek, van amikor reggel 7kor aztán meg utána csak este 8kor hajlandó enni! De a lényeg, hogy vizet ő is iszik! Ne aggódj, biztos minden rendben van! Mi sem kívánjuk ilyenkor annyira az ételt!
2/3 A kérdező kommentje:
ok, kicsit megnyugodtam. max adok neki éjjel álmában tápszert, aztán ezt a pár napot valahogy átvészeli. végülis jó húsban van, elfogyni nem fog azért néhány nap alatt:-) a folyadékot meg tömöm bele:-)
kitartás Nektek is!
2009. júl. 6. 13:42
3/3 anonim válasza:
Szerintem lehet... én annyira kétségbe estem, hogy ma dokihoz vittem. Csak 3 hós és felesben kap anyatejet és tápszert. Péntek óta feleannyit eszik mint eddig. A doki szerint semmi baja, de azért felírt egy másik fajta tápszert, hátha ezt szívesebben fogadja mert más az íze... reggel még működött, most már ez se kellett neki :( Jó lenne ha végre mérséklődne ez a hőség, mert ez így nem mehet sokáig... hja és ő vizet inni se hajlandó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!