Ilyen melegben mit adtok a 9 hos babatokra mikor setalni mentek?
Figyelt kérdés
egyszeruen nem tudom mennyi ruhat kell raadni.2009. júl. 6. 12:52
1/6 anonim válasza:
Szia!
Mi reggel fél 9 és 10 között este meg 5-6 óra fele megyünk csak ki. Akkor napozót adok rá, vagy pántos kisruhát kislány amúgy, vagy esetleg egy rövidnaci trikóval. Meg kalap a fejére.
2/6 A kérdező kommentje:
jo de eleg egy szal bluz es egy rovid naci?vagy adjak ra egy badit is?
2009. júl. 6. 13:08
3/6 A kérdező kommentje:
az en babam is kislany.es van egy csomo pantos ruhacskaja ujjatlan az ala se adjak semmit csak siman a rucit?
2009. júl. 6. 13:09
4/6 anonim válasza:
Ilyen melegben bőven elég a ruhácska,body nem kell..legalábbis én nem adok rá.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Első vagyok, én sem adok rá body-t simán csak a kisruci :) vagy esetleg valami még ami takarja a pelust, egy kisnadrág, mert én nem szeretem ha kilóg a pelenka :) Vagy ujjatlan body és arra szoknya, vagy nadrág. Vagy van neki napozója, van, hogy azt adom rá. :)
6/6 A kérdező kommentje:
koszike szepen mostmar lezserebben fogom oltoztetni,mert eddig mindig adtam ra bodyt is akar mit adtam ra, Minden jot kivanok es boldog babazast.!!!1
2009. júl. 6. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!