Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olvastátok? Meghalt a másik...

Olvastátok? Meghalt a másik Érden elgázolt baba is.

Figyelt kérdés
Annyira elszomorító:(
2012. jún. 20. 13:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon szomorú dolog:(((

Bárkivel megtörténhet,aki sétáltatni viszi gyermekét,mert egyszerűen annyira ramaty állapotban vannak a járdák,ha egyáltalán vannak,hogy képtelenség ott végig tolni a gyerekkocsit.Még akkor is ha traktor kerekeket raksz rá.És nagyon keskenyek is.

Az autósok meg...inkább nem mondok semmit mert anyuka létemre nagyon csúnyákat mondanék.Annyit viszont igen,idős embereket nem engednék vezetni még biciklit sem,mert életveszélyes amit művelnek.

Ezek után majd mindenki fogja szorgalmazni,hogy a gyalogosoknak több figyelmet,meg a járdákat is helyrepofozzák(amire sok vadbarom autós ,csak lightosan keresztbe fog parkolni)és menni fog a hűdeha.

Kérdem én:Miért kell kerüljön ez két kisangyal életében és egy szülőpár lelki csonkításában?

Félreértés ne essen.Én is vezetek autót,biciklizek is és babakocsival is közlekedek az úton,tapasztalatom van bőven mindenféle téren.

2012. jún. 20. 13:34
 12/35 A kérdező kommentje:

Én is nagyon sajnálom őket, és egyetértek azzal, hogy nem szabad elítélni a vezetőt sem. Elolvastam a kapcsolódó híreket, és a szülők eleve a rossz oldalon tolták a babakocsit, és a lemenő nap miatt a vezető nem vette őket időben észre. Olvastam, hogy ki akarta őket kerülni, csak későn, így épp csak elkapta a babakocsit, de a kicsik kirepültek belőle, és ez okozta a tragédiát.

Biztos vagyok benne, hogy annak a 63 éves nőnek élete végéig ez lesz a fejében, mert kizártnak tartom, hogy fel tudja dolgozni, hogy kioltott két életet.

És a szülőknek is borzalmas lehet, főleg, hogy itt azt olvastam egy kérdésnél, hogy hosszú évek után lombikkal sikerültek a lányok:(

Én azért imádkozom, hogy soha életemben ne kerüljek abba a helyzetbe, hogy nekem kelljen a bármelyik gyermekemet eltemetni:(

Iszonyú:'(

2012. jún. 20. 13:40
 13/35 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom, nem azok pontozzák le a válaszomat, akik azt írják, hogy nem szabad ítélkezni... ti is ítélkeztek ezzel...

ha a ti gyermekeitek lettek volna, ti sem simogatnátok meg a gázoló vállát, nem adnátok neki zsebkendőt, hogy abba sírjon, nem lennétek ilyen megértőek...

Természetesen én sem kívánom, hogy a hibázó a pokol kénköves bugyrába jusson, de mi tagadás, én inkább a szülők helyzetébe tudom beleélni magamat, nemcsak mert ikres vagyok, hanem amúgy is.

Valaki meg ezzel vigasztalódik, hogy lepontozza a másikat...

2012. jún. 20. 13:46
 14/35 anonim ***** válasza:
84%
Szegénykéim. :( Istenem... Ha nem aludna, azonnal felkapnám és agyonölelgetném a lányomat...
2012. jún. 20. 13:49
 15/35 A kérdező kommentje:

Nyilván nem tudnék kívülállóként minden körülményt mérlegelni, ha az én babámról lenne szó.

És arról is lehetne vitatkozni órákig, hogy én nem tolnám a főúton, pláne nem háttal az érkező forgalomnak, pont azért, mert mi van, ha...

De ezeken felesleges agyalni, ahogy a pontozáson is. Mindig lesz olyan ember, akinek nem tetszik a válaszod, ezen kár bosszankodni. Én mindenkit zöld kézzel értékelek, mert minden válasz hasznos, egy ilyen kérdésre nem lehet haszontalant válaszolni.

2012. jún. 20. 13:51
 16/35 anonim ***** válasza:
86%

Engem is a hideg rázott mikor tegnap reggel meghallottam a rádióban. Az én kisfiam is 3 hónapos.

Nekem még az jutott eszembe, hogy főleg ha még lombikosok és megküzdöttek értük nagyon a szülők. Mindegy végül is. A hejzeten már nem változtat.

(Azért jut ilyesmi eszembe , mert nekünk is nagyon nehezen lett. A barátnőmnek meg az 5-ik lombik sikerült és meghalt a magzat 30 hetesen. 10 hétre szült volna utánam. )

Rettenetesen sajnálom őket.

2012. jún. 20. 13:53
 17/35 anonim ***** válasza:
71%

Ha a Te anyukád gázolta volna el őket, biztos foggal körömmel kiállnál mellette, hogy nem volt szándékos, és rohadt rosszul esne, ha egy internetes oldalon anyukádat gyaláznák.

Tudod én csak azért tudom beleélni magam az ő helyzetébe IS, mert láttam már/beszéltem/hallgattam már meg nem szándékos gázolót!!!!!!

Ez egy baleset volt, amire nincs magyarázat. Egyébként én nem pontoztalak le, csak nem értek veled egyet. De én kicsit jogilag is nézem a dolgot és láttam már hasonló esetet.

És miért is ítélekezek?

2012. jún. 20. 13:55
 18/35 anonim ***** válasza:
65%

Én tettem fel reggel a másik kérdést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Rettenetesen sajnálom a szülőket. Tudom, hogy ők is hibáztak, de szörnyű lehet egy ilyen tragédiát átélni. 4 éve egy nagyon kedves ismerősöm lánya halt meg balesetben, aki 8 hónapos kismama volt (egy busz áttért a másik sávba), és a férje már nem tudta elkerülni a balesetet. Valószínű, ezért nem tudok együtt érezni a sofőrrel!

2012. jún. 20. 13:57
 19/35 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező, én nem bosszankodom, és tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek más a véleménye. Ez így jó.

De attól még igaz, hogy az emberek olvasnak egy ilyen tragédiáról, és az nyugtatja meg őket, ha valakit gyorsan lepontozhatnak. Egy tényt írtam le.

Te miért tetted fel a kérdésedet? Gondolom azért, mert ha az ember szomorú, elkeseredik, akkor jó, ha valaki legalább virtuálisan mellette van, és azt mondja: igen, ez szomorú, sajnálom én is... Nem tettem mást én sem, mint osztoztam az általános letörtségben, hisz mindenki drukkolt annak a szegény babának. :(

Na bocs az offért.

2012. jún. 20. 13:57
 20/35 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem, hogy ez miért fontos ennyire. Lepontoztak és kész, engem is le szoktak. Amúgy én se értek egyet veled.

Nem lennék se a szülők, se a gázoló helyében. Ő is egy átlagos emberi lény, lehet, hogy családja van, unokái, ment haza este, és balesetet okozott. Soha ne legyek ilyen helyzetben! Velem is előfordult autósként, hogy alig tudtam kikerülni veszélyes helyzeteket, kiugrottak elém, stb. Szerencsém volt, hogy meg tudtam állni. Ő sajnos már nem tudott, hidd el, biztos azt kívánja, bár gyalog ment volna ...

2012. jún. 20. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!