Légzésfigyelő csipanása?
Az lenne a kérdésem,hogy másnak is volt-e már olyan,hogy nem riasztott csak becsippant a légzésfigyelője?
Első 2 hétben kb. 3-szor volt ilyen utána állítottunk az érzékenységén és nem volt többet gond tegnapig. Este megint becsippant párom oda ment a kiságyhoz,de semmi gond nem volt. Ha nem riaszt csak csippan az mit jelent?? Miért van?
Mondjuk sokat mocorog és forgolódik az ágyban,de 2 lapos a figyelő.
(Nem az a kérdés,hogy hasznos-e a figyelő mert én annak tartom csak arra vagyok kíváncsi másnál is előfordul-e)
Nálunk 2 okból volt ilyen. Először is pár mp kihagyás után csippan 1-et, majd ha nem történik továbbra sem mozgás akkor elkezd riasztani.
A másik ok meg az volt amikor merülni kezdett az elem.
Angelcare légzésfigyelőnk volt.
merül az elem valószínűleg, de a mienk ezt fénnyel is jelezte, egy piros lámpa gyulladt ki az elem jelzés mellett. nekünk baby sense van/volt. annó azt mndták a prevenciós tanfolyamon, hogy ne használjunk újra tölthető elemet, hanem csak jó minőségű tartós elemet tegyünk bele. nekünk egy szett/gyerkőc elég volt :)
ha em hagyja abba, akkor hívd fel a gyártót, vagy a védőnőt.
AngelCare van nekünk is és elemmerülés jele!
Sokszor frászt kapok miatta:(
Dettó nekem is az elem merült, viszont egyfolytában csipogott, nem hagyta abba amíg ki nem cseréltem. Persze halálra rémültem amikor elkezdett becsipogni.:( Viszont olyan is volt, hogy egyet csipogott (plusz pirosan bejelzett a kis jelzője)..és mivel elég hangos az az egy csippanás a lányom egyből mocorogni kezdett és nem csipogott tovább
Szóval lehet, olyan mélyen aludt, hogy nem érzékelte a légzésfigyelő.
Köszönöm a válaszokat,de szerencsére azóta nem volt ilyen.
Úgy,hogy nem hinném,hogy elem baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!