Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit eszik reggelire 1 év...

Mit eszik reggelire 1 év körüli babád, ha nem eszik tápszert, sem tejet?

Figyelt kérdés
Az év fiam utálja a tápszert és a tejet, így reggeli mindig tejpép, és utána valamilyen kenyeret kap, májas, vajas, stb., amit el-el nyammog, de mivel még alíg van foga, nem tud sokat enni belőle, így ez nem lenne laktató, ha a tejpépet kihagynám. Márpedig előbb-utóbb már el kéne hagyni a tejpépet.
2012. jún. 19. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a kakaót,a tejet önmagában mi sem szeretjük,kakaóból ipari mennyiség fogy.
2012. jún. 19. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell elhagyni.

A fiam 22 hós, mai napig tejpépet vacsizik. Nem issza a teje semmilyen formában.

2012. jún. 19. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy szintén kapott kenyeret, és valamilyen gyümölcsöt, akár én pépesítettem akár üvegeset, bár most hogy jön a nyár inkább a friss a jó. Vagy joghurtot kapott és kenyeret.
2012. jún. 19. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:

banán pépesítve + daráltkeksz, ez joghurttal vagy tejföllel lazítva nagyon finom. Volt hogy túrót is kevertem hozzá, vagy kis kakaóport.

A banánt ilyenkor már csak villával törtem össze, hogy kis darabos is legyen benne.

2012. jún. 19. 23:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Kakaó,karamellás tej,madár tej,tejbegríz,tejberizs _ezeket sem enné???
2012. jún. 19. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Turmixok még esetleg.
2012. jún. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!